Γιώργος Παπαγεωργίου: «Ο γάμος μας ήταν ακριβώς όπως τον θέλαμε με τη Δανάη»

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε τόσο στα νέα του επαγγελματικά βήματα, όσο και στον γάμο του με τη Δανάη Μιχαλάκη, την αγαπημένη όλων «Δρόσω» από την  επιτυχημένη δραματική σειρά του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες«.

«Ο Χρήστος είναι ένας σκοτεινός ήρωας»

Αρχικά, ο αγαπημένος ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του Mega με τίτλο «Σκοτεινή θάλασσα» είπε χαρακτηριστικά: «Ο Χρήστος είναι ένας σκοτεινός ήρωας, είναι διπολικός, είναι ένας χαρακτήρας που έπρεπε να κάνουμε μεγάλη μελέτη στην προετοιμασία για το πώς θα αποδοθεί σωστά» είπε.

«Όταν βγήκαμε από το δημαρχείο μας μας έλουσε με σακιά από ρύζι»

Στη συνέχεια, αναφορικά με τον πολυσυζητημένο γάμο με την εκλεκτή της καρδιάς του, Δαναή Μιχαλάκη, ανέφερε: «Ο γάμος μας ήταν ακριβώς όπως τον θέλαμε με την Δανάη: Ένα μεγάλο πάρτι με φίλους. Ο Γάμος ήταν πολιτικός και δεν είχαμε ρύζι. Όταν βγήκαμε από το δημαρχείο μας μας έλουσε με σακιά από ρύζι».

«Ένα μεγάλο πάρτι με φίλους»

«Σοκαριστήκαμε όταν ακούσαμε να λένε ότι ο γάμος είναι το Ιούνιο. Έπαιρναν οι φίλοι μας και ρωτούσαν γιατί δεν τους το είπαμε», ανέφερε επίσης ο ηθοποιός.

Δείτε παρακάτω όσα είπε ο Γιώργος Παπαγεωργίου:

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss