Γιώργος Παπαπαύλου: Ήρθα στα επείγοντα, άρχισε ο Γολγοθάς

Ο Γιώργος Παπαπαύλου με μία μακροσκελή ανάρτησή του στο Facebook έκανε γνωστή τη μεγάλη περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του, η οποία τον καθήλωσε για 14 ημέρες στο κρεβάτι του νοσοκομείου. Συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε πώς από ένα απλό θετικό τεστ στον κορονοϊό έφτασε να έχει τεράστια προβλήματα στο ανοσοποιητικό του σύστημα.

«Τα δέκατα δεν υποχωρούσαν και ξαφνικά κατά τη διάρκεια της παράστασης που παίζω είχα ρίγη»

«ΈΞΟΔΟΣ….Σήμερα μετά από δύο εβδομάδες νοσηλείας, επιτέλους επιστρέφω στη ζωή μου. Την Πρωτοχρονιά πέρασα covid, αρκετά ελαφρά και την 5η ημέρα ήμουν αρνητικός. Λίγες μέρες όμως αργότερα άρχισα να έχω δέκατα χωρίς κανένα άλλο σύμπτωμα. Τα δέκατα δεν υποχωρούσαν και ξαφνικά κατά τη διάρκεια της παράστασης που παίζω είχα ρίγη!» έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παπαπαύλου.

«Οι μέρες περνούσαν και οι γιατροί δεν έβρισκαν τι προκάλεσε τη φλεγμονή στο αναπνευστικό»

Και συμπλήρωσε: «Ήρθα στα επείγοντα του νοσοκομείου και άρχισε ο Γολγοθάς. Ατέλειωτες εξετάσεις για κάθε είδους νόσημα, αγωνία, προτεινόμενο εμπύρετο, απελπισία. Βαθιά απελπισία. Οι μέρες περνούσαν και οι γιατροί δεν έβρισκαν τι προκάλεσε τη φλεγμονή στο αναπνευστικό. Η απάντηση ήρθε προχθές και η αιτία όλου αυτού του κακού είναι covid, ο οποίος πυροδότησε μια άτσαλη απόκριση του ανοσοποιητικού μου».

«Μην ακούτε όλα αυτά τα επικίνδυνα που κυκλοφορούν»

Επιπλέον, ανέφερε: «Ένας απόλυτα υγιής οργανισμός, χωρίς υποκείμενο νόσημα, τριπλά εμβολιασμένος, καθηλώθηκε 14 μέρες στο νοσοκομείο. Δεν είναι μια απλή γριπούλα ο covid, ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟ, το πίστευα από την αρχή τώρα το έχω εμπειραθεί. Μην ακούτε όλα αυτά τα επικίνδυνα που κυκλοφορούν! Ακούτε τους επιστήμονες, να συμβουλεύεστε μόνο (σοβαρούς) γιατρούς».

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γιατρούς μου»

Τέλος, εξέφρασε τις ευχαριστίες του στο ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου λέγοντας: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γιατρούς μου, τον κύριο Βασιλογιαννακόπουλο και την κυρία Μπλέτσα, αλλά και σε όλο το προσωπικό του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center».

Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση του ηθοποιού:

Γιώργος Παπαπαύλου

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Don't Miss