Γιώργος Πολυχρονίου: Έπαθα δύσπνοια, με έπιασε η καρδιά μου και με πήγαν στο νοσοκομείο

Ο Γιώργος Πολυχρονίου βρέθηκε καλεσμένος της Ζωής Κρονάκη και του Δημήτρη Γιαγτζόγλου, στο πλατό της εκπομπής «Δύο στη 1» στην ΕΡΤ, όπου και μίλησε, μεταξύ άλλων, για την περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε σε παλαιότερο ταξίδι στο Σικάγο. Επίσης, αναφέρθηκε στη μακρόχρονη εργασία του σε τράπεζα.

Γιώργος Πολυχρονίου: "Παραξενεύτηκε η Μάγκυ Χαραλαμπίδου που είπα την ηλικία της" (video) | Patras Events

«Είχα τέτοιο σοκ να προλάβω λες και θα μου έπαιρναν τους δίσκους άλλοι, μιλάμε τώρα για εκατομμύρια δίσκους μεταχειρισμένους το 1992»

Ειδικότερα, ο Γιώργος Πολυχρονίου εξομολογήθηκε: «Μπήκα σε ένα μεγάλο μαγαζί μεταχειρισμένων δίσκων στο Σικάγο, σαν γήπεδο μπάσκετ μεγάλο, όπου έπαθα σοκ! Λες και είδα τα μοντέλα της Βικτόρια Σίκρετ ολόγυμνα. Είχα τέτοιο σοκ να προλάβω λες και θα μου έπαιρναν τους δίσκους άλλοι, μιλάμε τώρα για εκατομμύρια δίσκους μεταχειρισμένους το 1992».

Γιώργος Πολυχρονίου: Βιογραφικό, γάμοι, γενέθλια

«Το έκανα για πλάκα και βρήκαν τρεις ολοκάθαρες αρτηρίες»

Και συνέχισε λέγοντας: «Έπαθα δύσπνοια, με έπιασε η καρδιά μου και με πήγαν τα παιδιά στο νοσοκομείο. Έκατσα μέσα, το πρωί μου έκαναν στεφανιογράφημα ατο παλιό και έκανα ένα δεύτερο με την ίδια επιτυχία ευτυχώς από δύο μήνες. Το έκανα για πλάκα και βρήκαν τρεις ολοκάθαρες αρτηρίες. Θέλω να πω ότι η μουσική είναι λαχτάρα, άγχος, έρωτας, αγάπη, όλη η ζωή μου».

«Τότε είχα δώσει εξετάσεις στην ΥΕΝΕΔ για μόνιμος εκφωνητής»

«Όταν ήρθα από το Λονδίνο, ο μπαμπάς μου είδε στην Απογευματινή έναν διαγωνισμό για πρόσληψη υπαλλήλων στην Εθνική Τράπεζα το 1973. Τότε είχα δώσει εξετάσεις στην ΥΕΝΕΔ για μόνιμος εκφωνητής», συμπλήρωσε ο Γιώργος Πολυχρονίου.

Γιώργος Πολυχρονίου: Συγκινήθηκε μιλώντας για την παιδική του ηλικία | Znews

«Δυστυχώς ή ευτυχώ, για μένα, πέρασα και δούλεψα ταμειολογιστής στο υποκατάστημα στη Λαχαναγορά»

«Ο πατέρας μου πήρε τηλεγράφημα θετικό, ότι πέρασα και δεν μου το είπε ποτέ γιατί περίμενε το αποτέλεσμα της Εθνικής Τράπεζας. Δυστυχώς ή ευτυχώ, για μένα, πέρασα και δούλεψα ταμειολογιστής στο υποκατάστημα στη Λαχαναγορά. Εκεί έμεινα για 13 χρόνια» συμπλήρωσε ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός και παρουσιαστής.

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Don't Miss