Γιώργος Πυρπασόπουλος: «Είμαι φουλ ερωτευμένος»

Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος φιλοξενήθηκε στο πλατό της εκπομπής του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2night Show» και ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός και ειλικρινής, τόσο για τα επαγγελματικά του, όσο και για τα αισθηματικά του.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός, σίγουρα έχει αφήσει το στίγμα του μέσα από διάφορες δουλειές του (π.χ. ως Μπίλι στη σειρά «Υπέροχα Πλάσματα»), ωστόσο το τελευταίο διάστημα δεν τον έχουμε δει να παίζει κάπου στην τηλεόραση. Βέβαια, δεν είναι διόλου απίθανο αυτό να συμβεί στο προσεχές μέλλον, τώρα που η τηλεόραση αποφάσισε να στραφεί περισσότερο προς τη μυθοπλασία.

«Έχουν αλλάξει τα σενάρια, ο τρόπος προσέγγισης των σειρών, άλλαξε η εικόνα και η τεχνική»

Ο ίδιος, μιλώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου είπε: «Μου λείπει η τηλεόραση. Η ποιότητα παράγωγης είναι πια πολύ δυνατή και πολύ ανταγωνιστική. Έχουν αλλάξει τα σενάρια, ο τρόπος προσέγγισης των σειρών, άλλαξε η εικόνα και η τεχνική. Είναι μία προσέγγιση στο ρεαλιστικό παίξιμο».

«Γούσταρα την αλητεία, ήθελα να γυρίζω, να βγαίνω έξω, ήθελα να το ζήσω»

Από μικρός είχε το όνειρο να γίνει ηθοποιός αφού το «μικρόβιο» υπήρχε στην οικογένεια, τόσο από τον πατέρα όσο και από τη γιαγιά του. Παιδί ακόμα θυμάται τον εαυτό του να στέλνει γράμμα στον Θόδωρο Αγγελόπουλο για να παίξει στην ταινία «Τοπίο στην ομίχλη».

Επιπλέον, παραδέχτηκε πως όταν ήταν νέος υπήρξε μία μεγάλη περίοδος κατά τη διάρκεια της οποίας είχε ξεφύγει. «Γούσταρα την αλητεία, ήθελα να γυρίζω, να βγαίνω έξω, ήθελα να το ζήσω. Το ξεφάντωμα αυτό τελείωσε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Πυρπασόπουλος.

«Έχω τον καλύτερο άνθρωπο»

Φτάνοντας στο σήμερα νιώθει την ανάγκη να κάνει η δική του οικογένεια. Είναι άλλωστε φουλ ερωτευμένος  και το εξομολογήθηκε ανοιχτά στο «The 2night Show», λέγοντας χαρακτηριστικά με ένα με πλατύ χαμόγελο: «Έχω τον καλύτερο άνθρωπο. Είμαι φουλ ερωτευμένος».

Τέλος, ο ηθοποιός έστειλε στο τέλος το δικό του μήνυμα αναφορικά με τον σεξισμό και την κατάχρηση εξουσίας, που πηγάζουν από την έλλειψη παιδείας, όπως τόνισε.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss