Γιώργος Πυρπασόπουλος: «Η περίοδος που ήταν κλειστά τα θέατρα ήταν δημιουργική»

Στα παρασκήνια της παράστασης «Αξύριστα Πηγούνια», όπου πρωταγωνιστεί ο Γιώργος Πυρπασόπουλος, βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα» και ο δημοσιογράφος Αρτ.

«Κάτι κομπολόγια, κάτι κινητά και κάποιες ομιλίες μάς αποσπούν την προσοχή»

Μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε είπε: «Kαι βέβαια μπορεί να μου αποσπάσει την προσοχή στο θέατρο κάποια κυρία που θα παίζει με το κινητό, αλλά προσπαθούμε, όσο μπορούμε, να είμαστε εκεί και συγκεντρωμένοι».

Και εξήγησε o Γιώργος Πυρπασόπουλος στη συνέχεια: «Κάτι κομπολόγια, κάτι κινητά και κάποιες ομιλίες μάς αποσπούν την προσοχή. Έχει τύχει να διακόψω για αυτούς το λόγους αρκετές φορές παράσταση».

«Έκατσα και διάβασα, έκανα πράγματα με τον εαυτό μου»

Επιπλέον, ο Γιώργος Πυρπασόπουλος δήλωσε με ειλικρίνεια: «Η περίοδος που ήταν κλειστά τα θέατρα ήταν δημιουργική. Έκατσα και διάβασα, έκανα πράγματα με τον εαυτό μου. Πράγματα που δεν είχα προλάβει να κάνω και πράγματα για μένα».

«Η τηλεόραση σου δίνει μεγαλύτερη δημοσιότητα, το θέατρο δεν έχει αυτή την δυνατότητα»

Αμέσως μετά, ο δημοφιλής ηθοποιός ανέφερε: «Η τηλεόραση σου δίνει μεγαλύτερη δημοσιότητα, το θέατρο δεν έχει αυτή την δυνατότητα».

«Αν τύχει και μου γίνει πρόταση για τηλεπαιχνίδι και είναι κάτι που με ενδιαφέρει, γιατί όχι» πρόσθεσε ο Γιώργος Πυρπασόπουλος στην κάμερα της μεσημεριανής εκπομπής του MEGA, «Τι λες τώρα».

Δείτε αναλυτικά όσα δήλωσε ο γνωστός ηθοποιός:

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss