Γιώργος Σουξές: Πώς έμαθε ο γιος του ότι παντρεύεται;

Ο Γιώργος Σουξές μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» και αναφέρθηκε στο πως έμαθε ο γιος του για τον γάμο του.

«Δεν προσέγγισα εγώ τη σύντροφό μου, γιατί πρόλαβε εκείνη να κάνει την πρώτη κίνηση»

Αρχικά, ο γνωστός ηθοποιός είπε για τη γνωριμία με τη μέλλουσα σύζυγό του: «Δεν προσέγγισα εγώ τη σύντροφό μου, γιατί πρόλαβε εκείνη να κάνει την πρώτη κίνηση. Είναι Γερμανίδα στην καταγωγή και μπορεί να πιστέψεις σε εισαγωγικά ότι είναι σκληρή, εγώ όμως διέγνωσα πολύ γρήγορα ότι είναι πολύ τρυφερός άνθρωπος, είναι ανεξάρτητη και αυτό με ταλαιπωρεί λίγο γιατί εμείς εδώ ως Έλληνες έχουμε μάθει οι άνδρες να οδηγούν λίγο τα πράγματα».

«Εκείνη θέλει να είναι σε πολύ κλειστό κύκλο»

Στη συνέχεια, αναφορικά με τις προετοιμασίες του γάμου του, ο Γιώργος Σουξές δήλωσε: «Εκείνη θέλει να είναι σε πολύ κλειστό κύκλο. Εκείνη θα αποφασίσει αν θα είναι σε εκκλησία ή σε δημαρχείο οπότε δεν νομίζω ότι θα έχουμε πρόβλημα».

«Βγήκαμε ένα Σάββατο να φάμε και με ρώτησε»

Επιπλέον, ο «Ενωμοτάρχης» από την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» αποκάλυψε και τον τρόπο που έμαθε ο γιος του για τον γάμου του: «Ένας φίλος του γιου μου τον πήρε τηλέφωνο και τον ρώτησε “ο μπαμπάς σου παντρεύεται;” με εκείνον να απαντάει “δεν ξέρω”. Μετά βγήκαμε ένα Σάββατο να φάμε και με ρώτησε. Τον βλέπω θετικό».

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss