Γιώργος Τσούλης: «Πάτησα accept και είδα φωτογραφίες μιας άλλης κοπέλας»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας» βρέθηκε ο γνωστός σεφ Γιώργος Τσούλης, ο οποίος αποκάλυψε στον Μιχάλη Κεφαλογιάννη την ιδιαίτερη ιστορία πίσω από τη γνωριμία με τη σύζυγό του, Μαριαλένα, αλλά και τον τρόπο που την προσέγγισε μέσω διαδικτύου.

«Στα 17-18 είχε αρχίσει η δική μου γενιά να γαλουχείται σε αυτού του είδους την προσέγγιση στις κοπέλες. Είχαμε κάτι πλατφόρμες τότε θυμάμαι, το Hi5, που έβαζες μια φωτογραφία με μαλλί χαίτη, που ήταν και της μόδας τότε, και μιλούσαμε. Απλά δεν ήταν τόσο αποτελεσματικό για μένα. Για μένα δούλεψε το Facebook» είπε αρχικά ο Γιώργος Τσούλης.

Παντρεύτηκε ο Γιώργος Τσούλης! Με σικάτο νυφικό η νύφη, οι φωτογραφίες από  το γάμο - iefimerida.gr

«Όταν ξεκίνησε η ιστορία με τη γυναίκα μου, δεν με προσέγγισε εκείνη. Είχα δεχτεί ένα αίτημα φιλίας στο Facebook από μία κοπέλα. Είχα κάνει μια εμφάνιση στην τηλεόραση, δεν ήμουν καν γνωστός. Έτσι όπως κοίταζα τις φωτογραφίες, πάτησε βεβαίως accept, έκανα scroll και είδα μία άλλη κοπέλα, τη Μαριαλένα» ανέφερε ο σεφ για τη γνωριμία με τη σύζυγό του.

«Πίστεψέ με, δεν ξέρω αν θα ακουστεί βαρύ αυτό, όταν την είδα έκανα σκέψεις πώς θα είμαι στον γάμο μου. Σου μιλάω πάρα πολύ ειλικρινά» αποκάλυψε ο ίδιος στη συνέχεια.

«Της έστειλα κατευθείαν μήνυμα. Δεν ασχολήθηκα καθόλου με τη φίλη της. Όταν βρεθήκαμε, ήταν αμήχανο. Πίσω από το πληκτρολόγιο η γλώσσα πήγαινε ροδάνι κι από κοντά τραύλιζα» εξομολογήθηκε ο Γιώργος Τσούλης.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss