«GNTM»: Η Ζενεβιέβ Μαζαρί «λύγισε» μιλώντας στους παίκτες

H Ζενεβιέβ Μαζαρί στο επεισόδιο του «GNTM» που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (6/12) στο STAR βίωσε μια ιδιαίτερα ευάλωτη στιγμή. Ειδικότερα, για αυτή της την αντίδραση στάθηκε αφορμή το βίντεο που προβλήθηκε λίγο πριν τη νέα δοκιμασία στο ριάλιτι μόδας.

«Για εμάς ήταν η πιο σημαντική στιγμή στην μόδα»

Συγκεκριμένα, η κριτής του «GNTM» σημείωσε χαρακτηριστικά για αυτό: «Αγάπες μου, είμαι πάρα πολύ συγκινημένη και θέλω την απόλυτη προσοχή σας στο βίντεο που θα δούμε, γιατί έχει να κάνει με την έμπνευση της δοκιμασίας σας. Το πιο όμορφο, την πιο σημαντική στιγμή της μόδας. Ήταν 28 Σεπτεμβρίου 1998 όταν ο Μακουίν έδειχνε την κολεξιόν για το καλοκαίρι – άνοιξη του ’99. Για εμάς ήταν η πιο σημαντική στιγμή στην μόδα».

«Όλοι έκλαιγαν και δεν το πίστευαν»

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί συνέχισε λέγοντας: «Η Χάρλοου ήταν το φινάλε του σόου. Η Χάρλοου δεν έκανε τεστ, δεν έγινε πρόβα. Όλοι έκλαιγαν και δεν το πίστευαν. Είναι μια στιγμή που εγώ δεν πίστευα ποτέ ότι θα καταφέρουμε να την κάνουμε στην Ελλάδα. Σήμερα κάνουμε μόδα».

«Παιδιά, έχει συγκινηθεί η Ζεν, γιατί όπως καταλαβαίνετε είναι η δουλειά μας

Και αμέσως μετά Άγγελος Μπράτης είπε: «Αγάπη μου… Έλα βρε… Παιδιά, έχει συγκινηθεί η Ζεν, γιατί όπως καταλαβαίνετε είναι η δουλειά μας», με τον Γιώργο Καράβα να σπεύδει να φιλήσει την Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss