Γυναικοκτονία στο Ρέθυμνο: «Μάχη» για τη ζωή του δίνει ο δράστης

Συγκλονισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία της Κρήτης, αλλά και ολόκληρο το Πανελλήνιο, μετά την πρόσφατη γυναικοκτονία μίας 47χρονης γυναίκας μέσα στην επιχείρησή της στο Πάνορμο του Ρεθύμνου. Παράλληλα, ερωτήματα εγείρει ο αυτοπυρπολισμός του δράστη μετά την εκτέλεση της γυναίκας. Ο 49χρονος δράστης δε, χαροπαλεύει στο νοσοκομείο.

Το χρονικό του εγκλήματος

Να υπενθυμίσουμε, πως η άτυχη γυναίκα, ηλικίας 47 ετών, και μητέρα δύο μικρών παιδιών, δέχθηκε πισώπλατα πυροβολισμούς από καραμπίνα με αποτέλεσμα να χάσει έτσι ξαφνικά και άδικα τη ζωή της.

Ο 49χρονος δράστης, με καταγωγή από τον Μυλοπόταμο, αμέσως μετά την πράξη του αυτοπυροβολήθηκε στο πρόσωπο με το ίδιο όπλο και νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου σε κρίσιμη κατάσταση.

Αρχικά, ο 49χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου και κατόπιν στο Βενιζέλειο όπου και υποβλήθηκε σε πολύωρη γναθοχειρουργική επέμβαση που ολοκληρώθηκε νωρίς το πρωί της Δευτέρας. Ωστόσο, η κατάσταση της υγείας του συνεχίζει να χαρακτηρίζεται ως «κρίσιμη».

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει δε ο ιστότοπος Cretalive, το θύμα και ο δράστης διατηρούσαν φιλικές σχέσεις, καθώς οι επιχειρήσεις τους στο Πάνορμο βρίσκονται σχεδόν δίπλα.
Μάρτυρες του τραγικού αυτού συμβάντος, έγιναν αρκετοί άνθρωποι που βρίσκονταν στο σημείο. Μάλιστα ένας από αυτούς, ένας τουρίστας, τραυματίστηκε στο χέρι, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Η 47χρονη γυναίκα, η οποία δεν καταγόταν από την Κρήτη, ήταν παντρεμένη με δύο παιδιά, και η οικογένειά της μένει στο χωριό Ρουμελί Μυλοποτάμου, ενώ η ίδια δραστηριοποιούνταν επιχειρηματικά στο Πάνορμο. Ο δράστης με τη σειρά του, κατάγεται από τον Μυλοπόταμο και έχει δική του οικογένεια με παιδιά.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss