Hλικιωμένο ζευγάρι αγκαλιάζεται για πρώτη φορά μετά από μήνες

Οι προηγούμενοι μήνες ήταν δύσκολοι για όλους μας αλλά ακόμα περισσότερο για τους ανθρώπους που ζουν σε οίκους ευγηρίας καθώς οι μόνοι άνθρωποι που μπορούσαν να δουν για μεγάλο χρονικό διάστημα -μέχρι να αρχίσουν οι εμβολιασμοί- ήταν οι άνθρωποι που τους φροντίζουν.

Αυτό σημαίνει ότι η μόνη επαφή που είχαν με την οικογένειά τους ήταν μέσα από το τηλέφωνο. Αυτό ίσχυε και για την Mary και τον Gordon.

Στην αρχή της πανδημίας εκείνη ζούσε στο σπίτι και ο σύζυγός της στον οίκο ευγηρίας. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε και η Mary στο Baily House Care Home αλλά δε διαφορετικές εγκαταστάσεις από αυτές που ήταν ο Gordon. Μέχρι που οι υπεύθυνοι αποφάσισαν να τους κάνουν το καλύτερο δώρο: να τους φέρουν και πάλι κοντά μετά απο πολλούς μήνες!

Η στιγμή που ο Gordon μεταφέρεται στο ίδιο κέντρο φροντίδας με την σύζυγό του απαθανατίστηκε στην κάμερα και ανέβηκε στην επίσημη σελίδα του Baily House Care Home στο facebook αποσπώντας περισσότερα από 110.000 likes.

Η πιο συγκινητική στιγμή στο βίντεο ήταν όταν η Mary αγκαλιάζοντας τον Gordon ρώτησε τις νοσοκόμες: «Μπορούμε να αγγίξουμε ο ένας τον άλλο;»

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

Photo of Κατερίνα Ματέρη

Κατερίνα Ματέρη

Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss