H Ελληνική ταινία που είναι φαβορί στα Oscar του πορνό – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0   Average: 0/5]


Η χώρα μας τελικά είναι… πίσω απ’ όλα, είτε αυτά είναι θετικά ή αρνητικά. Όπως αποκαλύφθηκε από τις υποψηφιότητες για τα Oscar για την βιομηχανία του πορνό, υπάρχουν και Ελληνικές υποψηφιότητες.

Στα Oscar του πορνό λοιπόν (AVN Awards) που θα γίνουν στις 23 Ιανουαρίου στο Las Vegas, αλλά αυτή τη ιντερνετικά με live streaming με οικοδέσποινες τις Kira Noir και Skyler Lo, έχουμε και Ελληνική ταινία που είναι φαβορί σε δυο κατηγορίες.

Συγκεκριμένα 2 υποψηφιότητες με την εταιρία παραγωγής της Ιννας Ιννακι και του Τεό, την SugarBabes.tv έχει το Greek Taxi (η Ελληνική παραλλαγή του Fake Taxi), στις κατηγορίες καλύτερη ξένη ταινία με τους Αlex Fire και Αdel Asanty, αλλά και ως καλύτερη λεσβιακή ξένη ταινία.

Η Ιννα Ιννάκι δήλωσε τα εξής: «Για την υλοποίηση του συγκεκριμένου πρότζεκ ταινιών ήρθαμε σε επαφή με τους ανθρώπους του Fake Taxi, όπου μας έδωσαν αρκετές χρήσιμες συμβουλές. Εμείς το ονομάσαμε Greek Taxi, επειδή αγαπάμε την Ελλάδα, την χώρα που μας ανέδειξε στην βιομηχανία ενηλίκων στα πρώτα μας βήματα πριν προχωρήσουμε τις δράσεις μας στο εξωτερικό και την δημιουργία της δικής μας Ελληνικής εταιρίας παραγωγής SugarBabes.tv. Από το πρώτο επεισόδιο, λάβαμε αμέτρητα emails από Ελλάδα, Ευρώπη και Αμερική για την υψηλή ποιότητα της παραγωγής, ενώ είχαμε πολλά αιτήματα από ανθρώπους που ήθελαν να συμμετέχουν στα γυρίσματα, είτε ως πρωταγωνιστές, είτε ως κομπάρσοι να κάνουν δηλαδή των οδηγό. Είναι η 4η συνεχή φορά μετά την ίδρυση της εταιρίας μας όπου είμαστε μέσα στις υποψηφιότητες και φέτος ακόμα πιο κοντά στην κατάκτηση των βραβείων, σύμφωνα με τις κριτικές και την μεγάλη ανταπόκριση και προβολές από όλη την υφήλιο. Εύχομαι να σηκώσουμε ψηλά την Ελληνική σημαία και το «όσκαρ» να έρθει για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού των «AVN Awards» στην πιο όμορφη χώρα του κόσμου, την Ελλάδα μας!»

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss