H σκηνή που φρίκαρε την Maria Bakalova στο sequel του Borat – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0   Average: 0/5]


Mε απόλυτη μυστικότητα αποκαλύφθηκε το sequel για το οποίο σας αναφέραμε και την άποψη μας και έχει τίτλο Borat: Gift of Pornographic Monkey to Vice Premiere Mikhael Pence to Make Benefit Recently Diminished Nation of Kazakhstan ή σε συντομία Borat Subsequent Moviefilm.

Σύμφωνα με τον Sacha Baron Cohen, η Maria Bakalova πρέπει να πάει στα Oscar για το sequel του Borat. Η ηθοποιός από την Βουλγαρία έκανε μια δυναμική εμφάνιση και κέρδισε τις εντυπώσεις ως Tutar, κόρη του Borat. Ωστόσο υπήρξε και μια σκηνή που την φρίκαρε.

Όχι δεν πρόκειται για την περιβόητη με τον Rudy Giuliani, αλλα εκείνη στην οποία ο χαρακτήρας της Tutar μαθαίνει για πρώτη φορά την… αυτοϊκανοποίηση, παρόλο που υποτίθεται πως έπρεπε να το φοβάται, σύμφωνα με τα όσα της έμαθε η οικογένεια της (και ειδικά ο Borat).

H ηθοποιός ανέφερε στο IndieWire πως ήταν πολύ αγχωμένη σε αυτή τη σκηνή (και περισσότερο από κάθε άλλη), τόσο για την ίδια τη φύση της, όσο και για το ότι είχε ένα μεγάλο μονόλογο, μη γνωρίζοντας καλά Αγγλικά και με την απουσία του Sacha Baron Cohen, που ήταν… ευεργετικός στα γυρίσματα. Το ότι δεν γνώριζε τη γλώσσα επίσης, την δυσκόλεψε πάρα πολύ στο καταλάβει τι ακριβώς σήμαιναν πολλά σε αυτή τη σκηνή. Τέλος, ανέφερε πως ο Cohen την βοήθησε λέγοντας να χρησιμοποιήσει το άγχος, κάτι που λειτούργησε όπως φάνηκε.

Η ταινία Borat Subsequent Moviefilm είναι σε σενάριο των Cohen, Anthony Hines, Dan Swimer, Peter Baynham, Erica Rivinoja, Dan Mazer, Jena Friedman, Lee Kern και σκηνοθεσία Jason Woliner.

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss