H ταινία Law Abiding Citizen θα έχει ένα… απρόσμενο sequel – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Τα franchise στο Χόλιγουντ δίνουν και παίρνουν εδώ και πολλά χρόνια με πολλές ταινίες να κάνουν πολύ μεγάλη επιτυχία, ωστόσο δεν περιμέναμε να αποκτήσει και άλλο sequel για την ταινία Law Abiding Citizen.

Όπως έκανε γνωστό το Deadline, οι Village Roadshow και Rivulet Films δουλεύουν για μια συνέχεια στην ταινία του 2009 σε παραγωγή Lucas Foster και σενάριο Kurt Wimmer, χωρίς ωστόσο να ξέρουμε για επιστροφή των πρωταγωνιστών (Gerard Butler που θα είναι και πάλι παραγωγός, Jamie Foxx) ή την πλοκή.
Η υπόθεση είναι η εξής: Ο Κλάιντ Σέλτον, ένας φιλήσυχος οικογενειάρχης, θα χάσει τον κόσμο κάτω από τα πόδια του όταν η σύζυγος και η κόρη του βρεθούν άγρια δολοφονημένες κατά τη διάρκεια μιας ληστείας στο σπίτι τους. Οι δολοφόνοι συλλαμβάνονται και την υπόθεση αναλαμβάνει ο Νικ Ράις, ένας ματαιόδοξος εισαγγελέας της Φιλαδέλφειας.
Υπό τη σκιά ενός διεφθαρμένου συστήματος δικαιοσύνης και σε συνδυασμό με κάποιους άστοχους χειρισμούς στην υπόθεση, οι δολοφόνοι δεν θα πληρώσουν το τίμημα και ο Σέλτον θα θεωρήσει ότι αδικείται η μνήμη της οικογένειάς του.
Το επόμενο βήμα του είναι να πάρει ο ίδιος τη δικαιοσύνη στα χέρια του και έτσι δεν αργεί να έρθει αντιμέτωπος με τον Νικ. Όταν η κατάσταση βγει εκτός ελέγχου, ο φόβος κυριεύει την Φιλαδέλφεια και οι στόχοι του Σέλτον δολοφονούνται άγρια ο ένας μετά τον άλλο. Οι αρχές είναι ανίκανες να τον σταματήσουν ενώ το σκοτάδι καταπίνει κάθε ίχνος δικαιοσύνης που είχε μέσα του.
Για να βάλει ένα τέλος σε όλο αυτ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss