H ανασκόπηση του Pornhub για το 2022 και η κατηγορία-έκπληξη στην Ελλάδα – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0 Average: 0]

Αναμφίβολα ένα από τα πιο γνωστά site του χώρου είναι το Pornhub, που σίγουρα μέσα στις καραντίνες έχει αυξήσει την επισκεψιμότητα του, κάτι που ενδεχομένως γίνεται ορατό και στην σχετική ανασκόπηση του 2022.

Το site λοιπόν αποφάσισε να κυκλοφορήσει τις αναζητήσεις αλλά και διάφορα στοιχεία που έχουν να κάνουν με τις πιο δημοφιλείς πορνοστάρ, κατηγορίες, την ώρα που μπαίνουν στο site και διάφορα άλλα που κυριάρχησαν το 2022.
Την καθιερωμένη ανασκόπηση που κάνει στο τέλος κάθε χρονιάς δημοσίευσε το Pornhub, το οποίο αποκάλυψε μεταξύ άλλων την κατηγορία που «φτιάχνει» τους Έλληνες. Aυτή είναι το “lesbian”, όπως θα δείτε και παρακάτω, το οποίο μάλιστα κυριάρχησε και παγκοσμίως.
Στις πορνοστάρ, η Abella Danger ήταν η πιο δημοφιλής πρωταγωνίστρια, ρίχνοντας τη Lana Rhoades στη 2η θέση. Η Angela White ανέβηκε τρεις θέσεις στην κατάταξη, αφήνοντας πίσω της την Eva Elfie και την Riley Reid που κλείνουν το Top 5. Οι Top 5 πρωταγωνιστές έχουν περισσότερες από 7,1 δισεκατομμύρια προβολές βίντεο όλων των εποχών.

Αναλυτικά:

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss