H απίστευτη μήνυση στη Lena Headey και για ρόλο που κόπηκε από την ταινία Thor: Love and Thunder – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Με τo Thor: Love And Thunder να βγαίνει στις αίθουσες έχουμε μια απίστευτη μήνυση στη Lena Headey για ρόλο που κόπηκε και μάλιστα είναι ύψος 1,5 εκ. δολαρίων, από το πρώην πρακτορείο της ηθοποιού.

Όπως αναφέρει το Variety, αυτό γίνεται λόγω απλήρωτων προμηθειών από την πλευρά της ηθοποιού για πολλές ταινίες και σειρές, μέσα στα οποία είναι και ο ρόλος (που δεν έχει) στο Thor: Love And Thunder από το πρακτορείο Troika.
Από το 2020 το πρακτορείο ονομάζεται YMU (η Headey αποχώρησε τον Μάϊο εκείνης της χρονιάς) και μέσα στα χρωστούμενα της ηθοποιού είναι και 500.000 δολάρια (προμήθεια 7% δηλαδή) για έναν ρόλο στο Thor: Love And Thunder, που δεν γνωρίζουμε αλλά και κόπηκε. Εκτός από αυτό χρωστά και άλλο ένα εκατομμύριο για διάφορα project σειρών και ταινιών.
Η πλευρά της Headey υποστηρίζει πως παλιότερα δεν είχε υπογραφεί κάποια γραπτή συμφωνία είτε με το πρώην πρακτορείο ή τον πρώην ατζέντη της, Michael Duff, διότι όλοι οι εμπλεκόμενοι ενεργούσαν βάσει προφορικής συμφωνίας.
H υπόθεση για την ταινία Thor: Love And Thunder έχει ως εξής: Ο Thor κάνει ένα ταξίδι που όμοιό του δεν έχει αντιμετωπίσει ξανά: την αναζήτηση της εσωτερικής του ηρεμίας, αλλά η απόσυρσή του διακόπτεται από έναν γαλαξιακό δολοφόνο, τον Gorr the God Butcher, ο οποίος ζητά την εξόντωση όλων των θεών. Για να αντιμετωπίσει την απειλή, ο Thor στρατεύει την King Valkyrie, τον Korg και την πρώην του, Jane Foster, η οποία -προς έκπληξη του Thor- και ανεξήγητα κραδαίνει το μαγικό του σφυρί, το Mjolnir, …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss