H αποκάλυψη για την spinoff ταινία του John Wick – Cineramen

B25_36645_RC2 Paloma (Ana de Armas) in Cuba in NO TIME TO DIE, an EON Productions and Metro-Goldwyn-Mayer Studios film Credit: Nicola Dove © 2021 DANJAQ, LLC AND MGM. ALL RIGHTS RESERVED.

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0 Average: 0]

Mετά τις ταινίες John Wick εδώ και λίγο καιρό έχει ανακοινωθεί σειρά στο franchise με τίτλο The Continental, η οποία θα είναι prequel και δεν θα υπάρχει κάποια σχέση με τις ταινίες. Θα κυκλόφορήσει από το δίκτυο Starz και συγκεκριμένα 1-2 χρόνια μετά το John Wick 4, εξετάζοντας το ξενοδοχείο The Continental και το πως δημιουργήθηκε ουσιαστικά ο John Wick.

Επίσης υπάρχει η spinoff ταινία από το John Wick που θα είναι γυναικεία και έχει τίτλο Ballerinas, στην οποία θα πρωταγωνιστεί η Ana DeArmas ως μια γυναίκα δολοφόνος που έχει σκοπό να εκδικηθεί όσους σκότωσαν την οικογένειά της. O Keanu Reeves θα παίξει στην συγκεκριμένη ταινία, η οποία (όπως ανέφερε ο ίδιος) θα εξελίσσεται μεταξύ των ταινιών John Wick: Chapter 3 και John Wick: Chapter 4.
Σκηνοθέτης θα είναι ο Len Wiseman (Underworld, Total Recall, Live Free or Die Hard), που θα γράψει το σενάριο μαζί με τον Shay Hatten, ενώ ο Keanu Reeves είναι παραγωγός μαζί με τους Basil Iwanyk, Erica Lee, Chad Stahelski.

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss