H Charlize Theron έρχεται με νέα ταινία στο Netflix – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

H Charlize Theron πρωταγωνιστεί στην ταινία του Netflix, The School For Good And Evil, σε σκηνοθεσία του Paul Feig και βασισμένη στο αντίστοιχο βιβλίο φαντασίας της Soman Chainani. Μαζί της θα είναι και οι Kerry Washington, Sofia Wylie, Sophia Anne Caruso σε σενάριο των David Magee και Laura Solon. H πρεμιέρα είναι στις 21 Οκτωβριου.

Η ταινία εστιάζει στις φίλες Σόφι και Άγκαθα οι οποίες πρόκειται να ανακαλύψουν σε ποιο σχολείο φοιτούν οι θρύλοι των παραμυθιών: στο Σχολείο του Καλού και του Κακού. Εκεί όπου καθημερινά αγόρια και κορίτσια εκπαιδεύονται για να γίνουν ήρωες και κακοί παραμυθιών. Έχοντας πριγκιπικές φιλοδοξίες, η Σόφι γνωρίζει ότι θα την επιλέξουν στο Σχολείο του Καλού και θα ακολουθήσει το παράδειγμα παλιών μαθητριών όπως της Σταχτοπούτας και της Χιονάτης. Παράλληλα, η Άγκαθα, με τη βλοσυρή αισθητική της και τον μοχθηρό της γάτο, φαίνεται ότι ταιριάζει απόλυτα με τους κακούς του Σχολείου του Κακού.
Ωστόσο, σύντομα τα πεπρωμένα των κοριτσιών αντιστρέφονται: τη Σόφι την αφήνουν στο Σχολείο του Κακού. Ενώ την Άγκαθα στο Σχολείο του Καλού. Μήπως όμως το λάθος αυτό είναι τελικά η αφορμή για να ανακαλύψουν η Σόφι και η Άγκαθα ποιες είναι πραγματικά; Η φιλία τους θα δοκιμαστεί σε αυτήν τη συναρπαστική και κωμική ιστορία, όπου ο μόνος τρόπος για να βγεις από ένα παραμύθι είναι να ζήσεις μέσα σε ένα.
[embedded content]
[embedded content]

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συν …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss