H Disney… έδιωξε τον Johnny Depp από κάθε ταινία Pirates Of The Carribean και εκείνος ψάχνει το επόμενο μεγάλο βήμα – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0   Average: 0/5]

O ηθοποιός έχασε την δίκη για δυσφήμιση κατά της βρετανικής ταμπλόιντ «The Sun», δημοσιεύματα της οποίας τον χαρακτήριζαν βίαιο σύζυγο κατά της ηθοποιού Amber Heard και όπως ανέφερε του ζητήθηκε να παραιτηθεί από το συμβόλαιο του με την Warner, οπότε δεν θα τον δούμε ως Gellert Grindelwald στην ταινία Fantastic Beasts 3. Ο ίδιος σεβόμενος την απόφαση αυτή, αποχώρησε.

Όπως είχε αναφέρει μάλιστα και το ρεπορτάζ του έγκυρου Hollywood Reporter η Disney έβαλε μπλόκο σε κάθε ενδεχόμενη επιστροφή του Johnny Depp στον ρόλο (έστω και με τη μορφή cameo), την επιθυμία του Jerry Bruckheimer για οποιαδήποτε άλλη ταινία Pirates Of The Carribean.

Μάλιστα η εταιρεία δεν ήθελε καν να ακούσει το όνομα του μετά από όλα όσα ήταν να γίνουν στην δίκη (που τελικά έχασε ο ηθοποιός), καθώς πίστευε πως θα ρίσκαρε την ακεραιότητά της ως ένα στούντιο παραγωγής με τεράστια παράδοση στο οικογενειακό περιεχόμενο. Έτσι και επίσημα η νέα ταινία Pirates Of The Carribean θα έχει μόνο την Margot Robbie, όπως είχε ανακοινωθεί.

Ο Johnny Depp μετά από αυτές τις εξελίξεις ψάχνει έναν καλό ρόλο που θα τον επαναφέρει σε ενα καλό επίπεδο και μερικά δυνατά projects, όπως αναφέρει και ο Daniel Richtman, τα οποία θα “κεφαλαιοποιήσουν” το fanbase που έχει, μιας και ο κόσμος τον έχει σε εκτίμηση και τον στηρίζει. Περιμένουμε να δούμε τις επόμενες κινήσεις του και σε ποιούς ρόλους ίσως τον δούμε.

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss