H εντυπωσιακή ταινία Rebel Moon του Zack Snyder έρχεται στο Netflix για να κάνει χαμό – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

H ταινία τρόμου “Army of the Dead”, για την οποία σας είχαμε αναφέρει την άποψη μας, έχει μια prequel ταινία και μια anime σειρά, ωστόσο υπαρχει και μια ακόμα του Zack Snyder για το Netflix.

Το Rebel Moon θα είναι ένα γουεστερν επιστημονικής φαντασίας και βασίζεται σε μια ιδέα που είχε ο σκηνοθέτης για μια ταινία Star Wars πριν από πολλά χρόνια. Ο Snyder έχει αναφέρει πως είναι κάτι πολύ δυνατό και επικό, συγκρίνοντας την μάλιστα με την αρχή του Man Of Steel και λέγοντας πως θα έχει τον ίδιο εντυπωσιακό τόνο. Μάλιστα όπως έγινε και επίσημα γνωστό πλέον, θα χωριστεί σε δυο μέρη λόγω διάρκειας και θα καταφέρει να δώσει την δυνατότητα για μερικά μελλοντικά spinoff και ένα εντελώς διαφορετικό σύμπαν.
Το cast είναι πολύ καλό με τους Charlie Hunnam (Sons of Anarchy), Sofia Boutella (Star Trek: Beyond), Djimon Hounsou (A Quiet Place Part II), Ray Fisher (Justice League), Doona Bae (The Host), Jena Malone (Sucker Punch), Staz Nair (Supergirl), E. Duffy, Charlotte Maggi (MaveriX), Sky Yang (Tomb Raider), Rupert Friend, Stuart Martin, Corey Stoll, Cary Elwes.
Η υπόθεση έχει ως εξής: Μία ειρηνική αποικία στην άκρη του γαλαξία απειλείται από τον στρατό ενός τυραννικού στρατηγού με το όνομα Balisarius. Οι απελπισμένοι κάτοικοι του πλανήτη, στέλνουν μία γυναίκα με μυστηριώδες παρελθόν σε κοντινούς πλανήτες για να βρει πολεμιστές που θα τους βοηθήσουν αντισταθούν στην επίθεση.
Ο Snyder είχε αναφέρει πριν λίγο καιρό: «Αυτή η ιστορία είναι εμπνευσμένη από τις ταινίες του Akira Kurosawa και του Star W …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss