H Mila Kunis ήξερε πως η ταινία Jupiter Ascending θα καταλήξει σε φιάσκο – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0 Average: 0]

Σίγουρα το Jupiter Ascending, των αδελφών Wachowski δεν είναι καλή ταινία και μάλιστα έχει μερικές από τις χειρότερες ερμηνείες που είχαν δοθεί εκείνη την χρονιά και όχι μόνο, ενώ η Mila Kunis είχε δηλώσει σίγουρη για την αποτυχία.

Πριν από λίγο καιρό, μιλώντας στο Happy Sad Confused podcast με τον Josh Horowitz (via IndieWire), η Kunis ήξερε πριν καν ξεκινήσει τα γυρίσματα η ταινία, πως δεν θα πάει και πολύ καλά, λόγω του παρασκηνίου της.
Όπως είχε δηλώσει η ηθοποιός, το budget της παραγωγής κόπηκε στα μισά, λίγο πριν ξεκινήσει και έτσι με αυτή την εξέλιξη και το σενάριο ήδη γραμμένο (μαζί με τα… παρελκόμενα), η ταινία έμοιαζε εντελώς διαφορετική. Έτσι λοιπόν πολλά απ’ όσα είχαν προγραμματιστεί δεν μπήκαν στην ταινία και με το μισό budget που είχαν διαθέσιμο, πολλά κομμάτια της ήταν τελικά εντελώς διαφορετικά σε σχέση με τα όσα ήταν ήδη έτοιμα.
Η ταινία την ιστορία της Jupiter, μιας ρωσο-αμερικάνας η οποία δουλεύει σαν καθαρίστρια σπιτιών στο Σικάγο. Η ζωή της όμως περιπλέκεται όταν, εξαιτίας του σπάνιου γονιδιώματος της, θα μπει ανάμεσα στα ηγεμονικά σχέδια των γόνων μιας διαγαλαξιακής δυναστείας, που ο καθένας για τους λόγους του, θέλουν την Jupiter νεκρή.

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss