H νέα ταινία Escape From New York δε θα είναι remake – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0 Average: 0]

Τα remake παλιών ταινιών (ή σειρών) αυξάνονται με ραγδαίους ρυθμούς και έχουμε να δούμε πολλά στα επόμενα χρόνια και μια ακόμα κλασική ταινία που θα μεταφερθεί στην μεγάλη οθόνη για μια ακόμα φορά είναι τo Escape From New York.

Tο σκηνοθετικό team Radio Silence — Matt Bettinelli-Olpin, Tyler Gillett, Chad Villella ήταν σε συζητήσεις με την 20th Century Studios και θα αναλάβει την νέα ταινία Escape From New York. Εδώ και πολλά χρόνια υπάρχουν διαπραγματεύσεις με σκηνοθέτες και σεναριογράφους, αλλά το team των Ready or Not, V/H/S/94, αλλά και των Scream (2022) και Scream 6 θα την σκηνοθετήσει, όμως αυτή τη φορά δε μιλάμε για remake,αλλά για συνέχεια της πρώτης ταινίας, των χαρακτήρων και του συγκεκριμένου κόσμου.
Το 2020 είχε αναφερθεί στο σενάριο ο Leigh Whannell, αλλά έκτοτε δεν υπάρχει κάτι επίσημο. Αρχικά το σενάριο ήταν του Neil Cross (Luther) και στην σκηνοθεσία ο Robert Rodriguez, ωστόσο αμφότεροι αποχώρησαν.

H υπόθεση για την ταινία ήταν η εξής: 1988. Η Νέα Υόρκη έχει μετατραπεί σε μια τεράστια φυλακή, όπου οι εγκληματίες αφήνονται να επιβιώσουν με όποιο τρόπο μπορούν. 1997. ο πρόεδρος των ΗΠΑ, μετα από μια αεροπειρατεία στο αεροσκάφος Air Force One, καταλήγει αιχμάλωτος στην Νέα Υόρκη. Στον Snake Plissken (Kurt Russell), έναν νεοεισαχθέντα κατάδικο, προσφέρεται αμνηστία με την προϋπόθεση να τον σώσει εντός 24ώρου.
To Escape From New York ήταν σε σκηνοθεσία και σενάριο του John Carpenter, ενώ πρωταγωνιστούσαν οι Kurt Russell, Lee Van Cleef, Ernest Borgnine.

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss