H νέα ταινία βασισμένη σε videogame είναι για το Duke Nukem – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Οι μεταφορές των videogame στον κινηματογράφο αποτελούν συχνό φαινόμενο εδώ και πολλά χρόνια. Γενικά για πολλές μεταφορές δεν έχουμε και τα καλύτερα λόγια, αλλά έχουμε μια ακόμα, όπως είναι αυτή του Duke Nukem, κάτι που θα κάνει πολλούς fans να νοσταλγήσουν τα παιδικά (ή εφηβικά) χρόνια και όχι μόνο.

Όπως έγινε γνωστό η Legendary Entertainment θα κάνει ταινία Duke Nukem, αποκτώντας τα δικαιώματα από την Gearbox, σε παραγωγή των δημιουργών του Cobra Kai, Josh Heald, Jon Hurwitz και Hayden Schlossberg for Counterbalance Entertainment and Marla Studio’s Jean Julien Baronnet.
Το Duke Nukem είναι μια σειρά βιντεοπαιχνιδιών που πήρε το όνομά του από τον πρωταγωνιστή του, Duke Nukem . Δημιουργήθηκε από την εταιρεία Apogee Software Ltd. (τώρα 3D Realms ) ως μια σειρά βιντεοπαιχνιδιών για προσωπικούς υπολογιστές συμβατούς με IBM, η σειρά επεκτάθηκε σε παιχνίδια που κυκλοφορούν για διάφορες κονσόλες από τρίτους προγραμματιστές. Τα δύο πρώτα παιχνίδια της κύριας σειράς ήταν 2D platformers, ενώ τα μεταγενέστερα παιχνίδια ήταν ένας συνδυασμός shooters πρώτου και τρίτου προσώπου.

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss