H Paramount Pictures είναι κερδισμένη με τις πωλήσεις ταινιών σε streaming αλλά κρατάει και δυνατά χαρτιά για σινεμά – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0    Average: 0/5]


Τα πράγματα λόγω της πανδημίας έχουν αλλάξει άρδην και έτσι αρκετές ταινίες ετοιμάζονται να βγουν σε streaming, αν και μερικά δυνατά χαρτιά φυλάσσονται για τις κινηματογραφικές αίθουσες όταν αυτές ανοίξουν.

Η Paramount Pictures κατάφερε να κάνει πολύ καλά deal καθώς κέρδισε πάνω από 450 εκ. δολάρια από την πώληση ταινιών σε streaming δίκτυα μέσα στο 2020, ενώ και στις αίθουσες το πρόλαβε και έκανε 146 εκ. εισπράξεις.

Το Coming 2 America έφερε στην Amazon έφερε έσοδα 125 εκ. δολαρίων, το The Trial of the Chicago 7 56 εκ. από το Netflix και το The Lovebirds στο ίδιο δίκτυο σχεδόν τα μισά. Παράλληλα έγιναν καλά deals και με το SpongeBob: Sponge on the Run αλλά και την χωρίς τίτλο νέα ταινία του Ryan Reynolds και πιθανό να γίνει το ίδιο με την αντίστοιχη του Michael B. Jordan, Without Remorse.

Ωστόσο δεν ποντάρει μόνο εκεί η Paramount Pictures, καθώς θέλει να βγάλει τα Top Gun: Maverick και ‘Quiet Place II’ στους κινηματογράφους και μόνο εκεί, διότι σε αυτούς ανήκουν.

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss