H “θυσία” του Hugh Jackman για την ταινία Logan – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0 Average: 0]

Ο Hugh Jackman έκανε την τελευταία εμφάνιση ως Wolverine (μέχρι την επόμενη στο Deadpool 3) με την ταινία Logan, για την οποία είχαμε γράψει την κριτική μας. Όπως είχε γίνει γνωστό και θα δείτε στην παρακάτω φωτό, η πεποίθηση του στούντιο για την ταινία ήταν να γίνει κατάλληλη άνω των 13 (στην χειρότερη), ωστόσο ο Hugh Jackman θεωρούσε πως έπρεπε να είναι πιο σκοτεινή και R-Rated (όπως και έγινε). Έτσι για να διατηρήσει η ταινία την ταυτότητα της, ο Jackman μείωσε τον μισθό του, ώστε το budget της ταινίας να είναι πιο μικρό και τα υπόλοιπα είναι.. ιστορία.
Η υπόθεση είναι η εξής: “Στο κοντινό μέλλον, ένας κουρασμένος Logan φροντίζει τον ασθενή Professor X, σε μία κρυψώνα στα σύνορα με το Μεξικό. Αλλά οι προσπάθειες του Logan να κρυφτεί από τον κόσμο και την κληρονομιά του, ανατρέπονται όταν μία νεαρή μεταλλαγμένη φτάνει, κυνηγημένη από σκοτεινές δυνάμεις”.
Η σκηνοθεσία είναι του James Mangold, εκτός από τον Hugh Jackman πρωταγωνιστούν οι Patrick Stewart, Stephen Merchant, Richard E. Grant, Eriq La Salle, Elise Neal και αρκετοί ακόμα.
Το σενάριο έχουν γράψει οι Scott Frank, James Mangold, Michael Green, ενώ το κόμικ Wolverine δημιουργήθηκε από τους Roy Thomas, Len Wein, John Romita Sr, με την ταινία να είναι υποψήφια στην κατηγορία Διασκευασμένου Σεναρίου, αλλά να μην το κατακτάει.

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Κριτική για την ταινία Dead For A Dollar
01/11/2022

Η νέα σειρά μυστηρίου που θα μας καθηλώσει
29/10/2022

Υποτιμημένες ταινίες: Conviction (2010)
30/10/2022

H “θυσία” του Hugh Jackman για την ταινία Logan
01/11/2022

Κυκλοφόρησε η κλασική ταινία The Exorcist στο Netflix και είναι must ξανά και ξανά
01/11/2022


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss