H σειρά One Day του Netflix που βασίζεται στην ταινία ψάχνει άτομα στην Ελλάδα για να παίξουν – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

H ταινία One Day θα έχει σειρά, η οποία μάλιστα θα γίνει και στην Ελλάδα και συγκεκριμένα έρχεται στην Πάρο και ψάχνει για κομπάρσους. Τα γυρίσματα της σειράς έχουν ξεκινήσει από τις 4 Ιουλίου, ενώ στην Ελλάδα θα πραγματοποιηθούν το διάστημα 24 Σεπτεμβρίου – 4 Οκτωβρίου, με σχετική αγγελία εργασίας να έχει αφισοκολληθεί στην Πάρο και την Αντίπαρο.

Σε αυτή συγκεκριμένα αναφέρεται ότι ζητούνται άτομα όλων των ηλικιών ως βοηθητικοί ηθοποιοί, επί αμοιβή. Εάν ενδιαφέρεσαι να πάρεις μέρος, πρέπει να στείλεις στο onedayextras@gmail.com 2 πρόσφατες φωτογραφίες σου (μία προσώπου και μία ολόσωμη), το ονοματεπώνυμό σου, το τηλέφωνο, καθώς και μερικές πληροφορίες για τις αναλογίες του σώματός σου.

Ακόμα δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες, ωστόσο η ταινία εστιάζει στις ζωές των Dexter Mayhew και Emma Morley από την μέρα της αποφοίτησης τους, 15 Ιουλίου του 1988 έως και 18 χρόνια μετά. Αποτυγχάνοντας αρχικά να έχουν ερωτική σχέση, αποφασίζουν γίνουν καλοί φίλοι. Δεν έχουν όμως μια συμβατική φιλία. Παρότι διαφορετικά μέρη, σε καριέρες που συμβιβάζονται να έχουν για να επιβιώσουν, είναι πάντα εκεί ο ένας για τον άλλον. Βρίσκουν συντροφιά στην αγκαλιά τρίτων χωρίς να είναι ευτυχισμένοι. Τα πράγματα δεν τους έρχονται πάντα βολικά, όμως δεν τα παρατούν.
Ο Dexter μέσα από τους εθισμούς του, είναι ένας άντρας αυθόρμητος που έχει αδυναμία στο γυναικείο φύλο. Ίσως αυτό να ήταν και πάντα το εμπόδιο στην σχέση τους. Ξέρει πως να περνά καλά και δεν χάνει ευκαιρία να βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας. Μέσα από την απώλεια της μητέρας του χάνει τον εαυτό του και τα κίνητρα …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss