H σειρά Star Wars: Andor έχει… ημερομηνία λήξης – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Η σειρά Star Wars: The Mandalorian η οποία έχει κάνει μεγάλη επιτυχία είναι η αρχή των περισσότερων που θα συνεχιστούν, ενώ πλέον έχουμε μια ακόμα που τώρα θα αφορά έναν χαρακτήρα από το spinoff Rogue One.

Θα γίνει σειρά από την Disney+ για τον Cassian Andor που είδαμε στην ταινία “Rogue One: A Star Wars Story“, με τον Tony Gilroy να αντικαθίσταται λόγω των μέτρων κατά του COVID-19 από τον Toby Haynes και μάλιστα ανανεώθηκε για δεύτερη σέζον, πριν καν προβληθεί η πρώτη. Αυτή θα είναι και η τελευταία, καθώς ο Gilroy δήλωσε πως τα πρώτα 12 επεισόδια καλύπτουν έναν χρόνο, ενώ η δεύτερη σεζόν που θα έχει άλλα 12 θα καλύψει τα επόμενα 4 και θα οδηγήσει στην αρχή του Rogue One.
Πρωταγωνιστής φυσικά ο Diego Luna στον ρόλο του επαναστάτη στρατιώτη, όπως αντίστοιχα και στην ταινία, ο Alan Tudyk θα δανείσει ξανά τη φωνή του στο K-2SO, Kyle Soller, Stellan Skarsgård, Genevieve O’Reilly, Denise Gough.
Η νέα σειρά από την Disney+ θα εξελίσσεται κατά τη διάρκεια της Αυτοκρατορίας και τα χρόνια που χρειάστηκαν για τη δημιουργία της Επανάστασης. Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό, ενώ η σειρά θα έχει 12 επεισόδια και θα κάνει πρεμιέρα στις 21 Σεπτεμβρίου με 3 επεισόδια.
[embedded content]

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss