H Sirina τα… δίνει όλα για να πείσει την Amber Heard να παίξει σε ταινία πορνό – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Έτοιμη να τα δώσει όλα είναι η Sirina, η οποία θέλει να γυρίσει μία ερωτική ταινία με την Amber Heard. Μετά την ξένη εταιρεία μοντέλων που πρόσφερε στην πρώην σύζυγο του Johnny Depp το ποσό των 8.860.000 ευρώ για να πρωταγωνιστήσει σε ταινία πορνό, ο Έλληνας επιχειρηματίας, Δημήτρης Σειρηνάκης, επιχειρεί να κάνει τη δική του πρόταση καταθέτοντας ακόμα μεγαλύτερη πρόταση.

Συγκεκριμένα, ανακοίνωσε μέσα από τον λογαριασμό της Sirina στο Twitter ότι προσφέρει το αστρονομικό ποσό των 10.000.000 ευρώ ως αμοιβή για να ξεδιπλώσει το ερωτικό της ταμπεραμέντο μπροστά στον φακό του.
Ο «Μr Sirina», εάν προκύψει συμφωνία, δίνει και bonus στην 36χρονη σταρ και μια συλλεκτική Ford Mustang του 1967, αφήνοντας πίσω του την εταιρία Zen Models, που έκανε την αρχική πρόταση. Η πρόταση κατατέθηκε από τον Έλληνα παραγωγό στον λογαριασμό της Sirina στο Twitter, κάνοντας tag τον επίσημο λογαριασμό της Αμερικανίδας ηθοποιού, προκειμένου να γίνει σε αυτήν γνωστός. Για την ώρα η Heard δεν έχει αντιδράσει στην νέα πρόταση της χώρας μας.

Official proposal by Dimitris Sirinakis to @realamberheard offering 10 million dollars + a 1967 Ford mustang fastback for starring in Sirina Entertainment’s next erotic moviehttps://t.co/UOO0kVnyJ5#Sirinaclub #amberheard #fordmustang #CNN #tmz #newyorktimes pic.twitter.com/mSknn7X6X2
— Sirina Entertainment (@sirinaclub) August 22, 2022

Πριν από καιρό, η Νew York Post είχε αναφέρει πως η ηθοποιός δεν έχει χρήματα λόγω των τεράστιων νομικών αμοιβών που αναγκάστηκε να δώσει κατά τη διάρκεια της υπόθεσης κι ενώ έχει ήδη γίνει γνωστό πως θα κάνει έφεση σε μια προσπάθεια να σβήσει ή έστω μειώσει την αποζημίωση. Η καθαρή περιουσία της Χερντ εκτιμάται μεταξύ 1,5 και 2,5 εκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με τον ιστότοπο Celebrity Net Worth, ενώ η αγάπη της για την πολυτελή ζωή δεν της έχει επιτρέψει να έχει στην άκρη κάποιο μεγάλο ποσό. Με την πτώση της δημοφιλίας της μετά τη δίκη απέναντι …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss