H σκηνή που δεν υπάρχει και άλλαξε στην πρώτη σεζόν του Stranger Things – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

H σειρά του Netflix, Stranger Things, είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές που είδαμε τα τελευταία χρόνια με την τρέχουσα τέταρτη σεζόν να έχει το επικό φινάλε πλέον και η πέμπτη θα είναι η τελευταία.

Ωστόσο, υπάρχει μια σκηνή η οποία έχει αλλάξει από την πρώτη σεζόν και είναι όταν η Eleven μαζί με τους Will και Mike έχουν πάει για πατινάζ, είναι κανονικά η μέρα των γενεθλίων του Will, αλλά κανείς δεν το αναφέρει. Έτσι οι Duffer αποφάσισαν να αλλάξουν στο παλιό επεισόδιο τη μέρα των γενεθλίων, για να μη θεωρείται μέρος της πλοκής το γεγονός ότι οι φίλοι του ξέχασαν τα γενέθλια.
Πάντως στο δεύτερο επεισόδιο της πρώτης σεζόν, ο Jonathan κρυμμένους στους θάμνους τραβάει φωτογραφίες στο σπίτι του Steve και εκεί βλέπει από το παράθυρο τη Nancy να αλλάζει ρούχα. Αρχικά εκείνος σηκώνει την κάμερα και την φωτογραφίζει με το σουτιέν, αλλά πλέον δεν το κάνει, λόγω του χαρακτήρα που έχει φτιάξει. Αντί για αυτό, η τελευταία φωτογραφία που τραβάει είναι με την Μπαρμπ λίγο πριν της επιτεθεί το Demogorgon. Πάντως προς το παρόν, η σκηνή του επόμενου επεισοδίου με τις φωτογραφίες, δείχνει ότι ο Jonathan έχει φωτογραφίσει τελικά τη Nancy.
[embedded content]
Η σειρά έχει κάνει ρεκόρ και είναι πλέον η Αγγλόφωνη με τις περισσότερες ώρες θέασης, μιας και η τέταρτη σεζόν έχει πάνω από 188 εκ. ώρες και είναι στο top 10 για 93 χώρες. Έτσι συνολικά η σειρά έχει 1,26 δισ. ώρες θέασης και το μόνο ρεκόρ που έχει μείνει είναι να ξεπεράσει και το Squid Game αλλά έχει πολύ δρόμο ακόμα, μιας και η συγκεκριμένη έχει ξεπεράσει τα 1,65 δισ λεπτά …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss