H ταινία Lethal Weapon 5 θα γίνει σίγουρα απλά πήγε λίγο πίσω – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Μπορεί το Lethal Weapon να έχει κυκλοφορήσει το 1987 και γενικότερα τους δυο πρωταγωνιστές Mel Gibson και Danny Glover να είναι αρκετά μεγάλοι, ωστόσο είναι οριστικό πως θα γίνει η πέμπτη ταινία, πάνω από μια εικοσαετία μετά σχεδόν μετά την τελευταία.

Ο σκηνοθέτης Richard Donner ενώ θα ήταν στην σκηνοθεσία, έφυγε από την ζωή στα 91 του χρόνια (συνεπώς η τελευταία του ταινία ήταν το 2006 με το 16 Blocks), αλλά επιστρέφουν στους ρόλους ο 65χρονος Mel Gibson και ο 75χρονος Danny Glover.
Ο πρώτος μάλιστα θα είναι και μπροστά από τις κάμερες σε μια ταινία που έχει μείνει λίγο πίσω, μετά το μπάχαλο που έγινε με την Warner Bros. Ο Mel Gibson καθησύχασε όσους ανησυχούσαν και ανέφερε πως δεν ξέρει τι γίνεται με το Discovery, ωστόσο όταν ξεκαθαρίσει θα αρχίσει και η παραγωγή, κάτι που δεν θα αργήσει περισσότερο. Παράλληλα αποθέωσε τον Donner, λέγοντας πως ήταν ένας από τους καλύτερους και ήταν χαρά του που συνεργάστηκε τόσες φορές μαζί του. Στο σενάριο λέγεται θα βρίσκεται ο Richard Wenk (The Equalizer) και περιμένουμε περισσότερα.

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss