H ταινία Out Of The Blue είναι με διαφορά από τις πιο τραγελαφικές που είδαμε τελευταία

Βαθμολόγησε το άρθρο

Ύστερα από την εκπλήρωση της ποινής του στη φυλακή για μια βιαιοπραγία, ο Connor Bates πλέον εργάζεται σε μια βιβλιοθήκη και περνά τον ελεύθερο χρόνο του τρέχοντας, κολυμπώντας και προσπαθώντας να βάλει τη ζωή του σε μια τάξη. Όταν θα γνωρίσει την Marilyn Chambers, την σύζυγο ενός πλούσιο επιχειρηματία, οι δυο τους θα συγκρουστούν σε μια έντονη σωματική και συναισθηματική σχέση, που πολύ γρήγορα θα τους οδηγήσει στη σκέψη της δολοφονίας του συζύγου της.

Eνώ περιμέναμε έστω κάτι ψυχαγωγικό και διαφορετικό από το trailer, πραγματικά για μια ακόμα φορά βλέπουμε τα ίδια κλισέ, τις ίδιες σκηνές με διαφορετικούς συντελεστές και δίχως κάτι που να βγάζει νόημα σαν εκτέλεση. Αποκορύφωμα εκτός από την απαράδεκτη εξέλιξη είναι τα τραγικά εφέ, τα οποία πραγματικά είναι από τα αδιάφορα, προχειρογραμμένα και βιαστικά που έχουμε δει τελευταία, σε μια ταινία με αμέτρητα κενά.
Για την ταινία Out Of The Blue δεν υπάρχουν λόγια τα οποία θα περιγράψουν το πόσο κακή ταινία είναι από ένα σημείο και μετά. Αυτό διότι δεν καταφέρνει να προσφέρει τίποτα το καινούργιο στο είδος, ενώ κάθε σκηνή που περνάει, την κάνει να μοιάζει με σαπουνόπερα και δεν υπάρχει καμία πειστικότητα σε αυτά που βλέπουμε. Ειδικά με τις τραγελαφικές ερμηνείες, με την Diane Kruger να είναι εκνευριστικά κακή και ο Ray Nicholson (γιος του μεγάλου Jack) δυστυχώς απίστευτη καρικατούρα, ενώ οι υπόλοιποι απλά αδιάφοροι.
Πρέπει να το δει κάποιος για να το πιστέψει και κάπως πρέπει …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss