H ταινία Spawn ανακοινώθηκε επίσημα και υπάρχουν εξελίξεις – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Μπορεί η ταινία Spawn του 1997 να μην είχε κάνει μεγάλη επιτυχία, ωστόσο κατά την… προσφιλή τακτική πολλών εταιρειών, έχουν βάλει σκοπό να διορθώσουν τα λάθη του παρελθόντος, αν και προσωπικά δεν την θεωρώ τόσο κακή για την εποχή της.

Έτσι ο Spawn θα κάνει το comeback, πρωταγωνιστής είναι οριστικά ο Jamie Foxx, σκηνοθέτης ο Todd McFarlane, με την ταινία να λέγεται πως είναι απόλυτα σκοτεινή και βίαιη χωρίς χιούμορ, θέλοντας να έχει ένα διαφορετικό τόνο. Πλέον άλλαξε και τους σεναριογράφους, καθώς ανακοινώθηκαν επίσημα οι Scott Silver (Joker) Malcolm Spellman (The Falcon and the Winter Soldier, Captain America: New World Order) και Matt Mixom. Σύντομα μάλιστα θα έχουμε και νεότερα σχετικά με το πότε ξεκινούν τα γυρίσματα.
H υπόθεση για την πρώτη ταινία είναι η εξής: Ένας δολοφόνος που λέγεται Αλ Σίμμονς, προδίδεται και δολοφονείται από το αφεντικό του Τζέϊσον Γουίν. O Αλ κάνει μια συμφωνία με το διάβολο και επιστρέφει στη γη σαν Spawn για να δει τη γυναίκα του. Διατάζεται από τον βοηθό του διαβόλου τον κλόουν να σκοτώσει τον Γουίν. Αυτός έχει επίσης κάνει κάποια συμφωνία με τον κλόουν και υποτίθεται ότι θα καταστρέψει τον κόσμο χρησιμοποιώντας έναν θανατηφόρο ιό.

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss