H ταινία του Alec Baldwin μετά το σοκαριστικό δυστύχημα και την απίστευτη τραγωδία τελικά θα ολοκληρωθεί – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Πριν από μήνες, ο Alec Baldwin για μια σκηνή χρησιμοποίησε ένα prop όπλο, ωστόσο αυτό είχε και αληθινές σφαίρες μέσα, οπότε εκπυρσοκρότησε και σκότωσε την 42χρονη Χαλίνα Χάτσινς διευθύντρια φωτογραφίας, ενώ τραυματίστηκε ο 48χρονος σκηνοθέτης Τζόελ Σόουζα. Μάλιστα είναι ακόμα συντετριμμένος ο 63χρονος σταρ σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ.

Το όπλο βρισκόταν στο σετ επειδή αποτελούσε «σκηνικό αντικείμενο», ωστόσο οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό παραμένουν θολές. Σύμφωνα με το BBC, η 42χρονη Χαλίνα Χάτσινς (η οποία εργαζόταν ως διευθύντρια φωτογραφίας στο φιλμ) μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Σάντα Φε αλλά υπέκυψε στα τραύματά της. Το άλλο άτομο που τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Ιατρικό Κέντρο Christus St. Vincent είναι ο 48χρονος Τζόελ Σόουζα, σκηνοθέτης της ταινίας.
Η αρμοδία Εισαγγελέας ζήτησε και πήρε έκτακτη χρηματοδότηση για τη συνέχιση της έρευνας σχετικά με την τραγωδία και πλέον ο ηθοποιός και η οικογένεια της αδικοχαμένης Χάτσινς έχουν φτάσει σε κάποια συμφωνία.
Σύμφωνα με το CNN ο Μάθιου Χάτσινς, χήρος της Χαλίνα, θα είναι εκτελεστικός παραγωγός στην ταινία και θα λάβει μέρος των κερδών του «Rust». Ανέφερε μάλιστα: «Έχουμε καταλήξει σε συμβιβασμό, με την επιφύλαξη της έγκρισης του δικαστηρίου, για την παράνομη υπόθεση θανάτου εναντίον των παραγωγών του “Rust”, συμπεριλαμβανομένων των Άλεκ Μπάλντουιν, Rust Movie Productions και LLC. Ως μέρος αυτής της διευθέτησης, η υπόθεσή μας θα απορριφθεί. Τα γυρίσματα του “Rust”, του οποίου θα είμαι πλέον εκτελεσ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss