HUAWEI nova 10: Υψηλές επιδόσεις και όλη η ευκολία της Google, σε μια συσκευή!

Τεχνολογία που συναρπάζει, κάμερες που εντυπωσιάζουν, δυνατότητες που σπρώχνουν τα όρια.

Τα νέα HUAWEI nova 10 και nova 10 Pro είναι γεγονός, με την πάντοτε καινοτόμα HUAWEI να έχει δημιουργήσει έναν εκπληκτικό συνδυασμό επιδόσεων στην καθημερινότητα με φανταστική κάμερα, δημιουργώντας ένα ευέλικτο σύνολο που αιχμαλωτίζει το βλέμμα.
Κι όλα αυτά, έχοντας την ευκολία πλήθους εφαρμογών μέσα από το AppGallery. Με τα HUAWEI nova 10 και nova 10 Pro, μπορείς να συνδυάσεις τις απίστευτες κάμερες με τις αμέτρητες εφαρμογές, αλλά και τη σουίτα εφαρμογών της Google, για μια ολοκληρωμένη εμπειρία HUAWEI που ξεπερνάει κάθε εμπόδιο.
Καλωσόρισε την σουίτα της Google!
Το HUAWEI AppGallery διαθέτει πλήθος εφαρμογών, από τις απαραίτητες (τράπεζες Πειραιώς, Alpha Bank, Eurobank, Revolut κ.ά.) έως τις πολύ σημαντικές (efood, BOX, Taxiplon, COSMOTE, Vodafone, Wind κ.ά.) και τις καθημερινές (Facebook, Instagram, Viber, TikTok, WhatsApp κ.ά.). Καθώς, όμως, πολλοί χρησιμοποιούν τη σουίτα εφαρμογών της Google στην καθημερινότητά τους κι αναρωτιούνται – τι αλλάζει αν αποκτήσουν τα HUAWEI nova 10 ή nova 10 Pro;

Η απάντηση είναι: δεν αλλάζει τίποτα! Όλες οι αγαπημένες εφαρμογές της Google (YouTube, Gmail, Google Maps, Google Docs, Google Sheets και Google Drive) μπορούν να εγκατασταθούν στη συσκευή σου μέσω της δωρεάν εφαρμογής Gspace που θα βρεις στο AppGallery. Η διαδικασία διαρκεί μόλις λίγα λεπτά και όταν ολοκληρωθεί, θα έχεις την εμπειρία που έχεις συνηθίσει, στη νέα συσκευή σου. Για τις νέες συσκευές δεν υπάρχουν και διαφημίσεις που αποτελεί μεγάλη ευκολία και άνεση!
Οπότε, είναι ε …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss