Η Amazon θα κάνει σειρά για την FTX με τους Russo Brothers – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0 Average: 0]

Το δράμα FTX δεν έχει τελειώσει ακόμα — και η Amazon θέλει ένα κομμάτι από αυτό. Η εταιρεία συνεργάζεται με τους Russo Brothers, πιο γνωστοί για τις ταινίες της Marvel, για να κάνει μια σειρά σχετικά με τη θεαματική κατάρρευση της γιγαντιαίας αυτοκρατορίας κρυπτονομισμάτων.

Η Amazon συνεργάστηκε με τον οίκο παραγωγής του ντουέτου AGBO για να κάνει το σόου, το οποίο θα ξεκινήσει την παραγωγή την άνοιξη του 2023. Η εταιρεία επιβεβαίωσε την είδηση ​​σε μια δήλωση και είπε ότι ο δημιουργός του «Hunters» David Weil θα γράψει τον πιλότο.
«Είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε να συνεχίσουμε την εξαιρετική συνεργασία μας με τον David, τον Joe, τον Anthony και την ομάδα AGBO με αυτή τη συναρπαστική σειρά εκδηλώσεων. Δεν μπορώ να σκεφτώ καλύτερους συνεργάτες για να φέρουμε αυτήν την πολύπλευρη ιστορία στο παγκόσμιο κοινό μας». δήλωσε η επικεφαλής των Amazon Studios, Jennifer Salke.
«Πρόκειται για μια από τις πιο θρασύδειλες απάτες που έχουν γίνει ποτέ. Διασχίζει πολλούς τομείς – διασημότητες, πολιτική, ακαδημαϊκό χώρο, τεχνολογία, εγκληματικότητα, σεξ, ναρκωτικά και το μέλλον της σύγχρονης χρηματοδότησης», ανέφεραν οι Russos για την επερχόμενη σειρά γύρω από το FTX σε δήλωση τους. «Στο κέντρο όλων βρίσκεται μια εξαιρετικά μυστηριώδης φιγούρα με πολύπλοκα και δυνητικά επικίνδυνα κίνητρα. Θέλουμε να καταλάβουμε γιατί».
ΠΗΓΗ

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss