Η ανατρεπτική σειρά φαντασίας The Peripheral μπορεί να αποδειχθεί μια από τις καλύτερες των τελευταίων χρόνων – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Η σειρά φαντασίας The Peripheral δείχνει πολλά υποσχόμενη και όσο βγαίνουν trailer σαν κι αυτό, μας κίνεί ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον και την περιμένουμε, ενω δεν αργεί να κυκλοφορήσει.

Η υπόθεση έχει ως εξής: “Flynne Fisher ζει στην ύπαιθρο του Αμερικανικού Νότου, δουλεύοντας σε ένα τοπικό κατάστημα 3D εκτυπώσεων. Την ίδια ώρα, βγάζει ένα έξτρα εισόδημα παίζοντας παιχνίδια εικονικής πραγματικότητας (VR games) για πλούσιους ανθρώπους. Μια νύχτα φοράει το headset και βρίσκεται σε ένα φουτουριστικό Λονδίνο, έναν γοητευτικό και μυστηριώδη κόσμο, ο οποίος είναι δελεαστικά διαφορετικός από την δική της φτωχική ύπαρξη. Όμως αυτό δεν είναι σαν τα άλλα παιχνίδια που έχει παίξει στο παρελθόν και η Flynne αρχίζει να συνειδητοποιεί πως αυτό δεν είναι εικονική πραγματικότητα, είναι αληθινό. Κάποιος στο Λονδίνο, 70 χρόνια στο μέλλον, έχει βρει έναν τρόπο να ανοίξει μια πόρτα στον κόσμο της Flynne. Και αυτό το σαγηνευτικό Λονδίνο, μπορεί να είναι και πολύ επικίνδυνο. Καθώς προσπαθεί να ανακαλύψει το ποιος ένωσε αυτούς τους κόσμους και το γιατί, η παρουσία της εκεί θέτει σε κίνηση επικίνδυνες δυνάμεις, δυνάμεις που έχουν σαν στόχο να καταστρέψουν τη Flynne και την οικογένεια της, μέσα στον δικό της κόσμο.”
Η σειρά είναι βασισμένη στο βιβλίο του William Gibson, ενώ πρωταγωνιστούν οι Chloë Grace Moretz, Gary Carr, Jack Reynor, Chris Coy, Louis Herthum, Miles Barrow, Austin Rising, David Hoflin. Η πρώτη σεζόν θα ξεκινήσει στις 21 Oκτωβρίου.
Δείτε το trailer
[emb …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss