Η ASUS ανακοίνωσε τα ROG Phone 6 και 6 Pro με Snapdragon 8+ Gen 1 και έως 18GB μνήμης

Στη διαδικτυακή παρουσίαση ROG Phone 6: For Those Who Dare, η ASUS ανακοίνωσε τα νέα gaming smartphones, ROG Phone 6 και ROG Phone 6 Pro, τα οποία βασίζονται στην κορυφαία πλατφόρμα της Qualcomm, Snapdragon 8+ Gen 1 και φέρουν έως και 18GB RAM.

Όπως και με τη προηγούμενη γενιά ROG Phone, η βασική διαφορά μεταξύ του «Pro» μοντέλου και του απλού είναι η ποσότητα της μνήμης και η εμφάνιση, με την έκδοση ROG Phone 6 Pro να εξοπλίζεται με 18GB RAM και με μία προγραμματιζόμενη έγχρωμη οθόνη AMOLED στην πίσω όψη της. Κατά τα άλλα, και οι δύο συσκευές διαθέτουν οθόνη AMOLED (HDR10+ κατασκευασμένη από τη Samsung) με διαγώνιο 6,78 ιντσών, ανάλυση 1.080 x 2.448 pixels και ρυθμό ανανέωσης 165Hz (ο ρυθμός ανανέωσης μπορεί να οριστεί στα 60Hz, 90Hz, 120Hz ή στα 144Hz ανάλογα την προτίμηση του χρήστη). Ο ρυθμός δειγματοληψίας αφής (touch sampling rate) βρίσκεται πλέον στα 720Hz για εκπληκτική απόκριση ενώ στην αυτόματη λειτουργία, η φωτεινότητα της οθόνης μπορεί να φτάσει τα 1.200 nits.

ROG Phone 6
Οι δύο νέες συσκευές της ASUS βασίζονται στην πλατφόρμα Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 σε συνδυασμό με 12GB ή 16GB LPDDR5 RAM στην περίπτωση του ROG Phone 6 και 18GB LPDDR5 RAM στην περίπτωση του ROG Phone 6 Pro. Ο αποθηκευτικός χώρος που δεν είναι επεκτάσιμος προσφέρει …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss