Η Dell παρουσίασε ένα ακόμα πιο λεπτό XPS 13 καθώς και ένα σύστημα 2-in-1 με αποσπώμενη οθόνη

Αν και το XPS 13 Plus τράβηξε τα περισσότερα φώτα της δημοσιότητας, εντούτοις η Dell δεν ξέχασε το βασικό πολυτελές ultraportable notebook της ή το convertible/2-in-1 ξαδερφάκι του.

Ο λόγος για το XPS 13, το οποίο φέτος είναι λεπτότερο και ενεργειακά αποδοτικότερο. To XPS 13 2-in-1 από την άλλη αποτελεί ένα σύστημα με αποσπώμενη οθόνη που μπορεί επάξια να ανταγωνιστεί το Surface της Microsoft. Το πρώτο απευθύνεται σε χρήστες που επιθυμούν να αποκτήσουν ένα κομψό, λεπτό και ελαφρύ σύστημα που να είναι και αρκετά ισχυρό ενώ το δεύτερο απευθύνεται σε όσους επιθυμούν μεγαλύτερη ευελιξία. Όσοι επιθυμούν ακόμα μεγαλύτερη ισχύ, θα πρέπει να κοιτάξουν προς την μεριά του XPS 13 Plus που μπορεί να διαμορφωθεί με επεξεργαστή 28W.
Το XPS 13 πλέον χρησιμοποιεί επεξεργαστές 9W τύπου 12ης γενιάς Intel Core όταν το περσινό μοντέλο εφοδιαζόταν με επεξεργαστές 11ης γενιάς Intel Core στα 15W. Σύμφωνα με την Dell, αξιοποιώντας την λειτουργία υψηλότερης απόδοσης, μπορείτε να απολαμβάνεται ακόμα υψηλότερη ισχύ καθώς ο επεξεργαστής θα λειτουργεί στα 12W, ουσιαστικά προσφέροντας παραπλήσια απόδοση με το περσινό σύστημα. Το mainboard επίσης στο XPS 13 είναι 1,8 φορές μικρότερη από του περσινού μοντέλου και για την ψύξη ολόκληρου του συστήματος δεν απαιτείται παρά να λειτουργεί ένας ανεμιστήρας όταν το περσινό μοντέλο διέθετε δύο ανεμιστήρες. Σε λειτουργία υψηλότερης απόδοσης, ο ανεμιστήρας ενδέχεται να κάνει ελαφρώς περισσότερο θόρυβο σε σχέση με το περσινό μο …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Don't Miss