Η δεύτερη γενιά των AirPods Pro έχει touch controls, καλύτερη ακύρωση θορύβου και…lightning

Επίσημα και σύντομα κοντά μας τα νέα AirPods Pro, τα οποία αποκάλυψε στο σημερινό Apple Special Event. 

Τα νέα ακουστικά δε διαφέρουν δραστικά σε εμφάνιση, καθώς οι περισσότερες αλλαγές έχουν πραγματοποιηθεί στο εσωτερικό τους αλλά και στη θήκη.
Αρχικά, θα ενσωματώνουν το H2 chip, αναβαθμίζοντας την επεξεργαστική ισχύ τους. Με τη σειρά του, το τσιπ επιτρέπει ποιοτικότερο active noise canceling, το οποίο η Apple αναφέρει πως είναι δύο φορές αποδοτικότερο συγκριτικά με τα AirPods Pro. Επίσης, το Transparency Mode πλέον γίνεται δυναμικό και προσαρμόζεται στους ήχους του περιβάλλοντος. Ανιχνεύει θορύβους πάνω από ένα συγκεκριμένο όριο dB και τους αφαιρεί αυτόματα – το παράδειγμα της Apple είχε να κάνει με θόρυβο από βαριά μηχανήματα και εργασίες στην πόλη. Πέραν αυτού, τα ακουστικά θα υποστηρίζουν spatial audio και μάλιστα, εξατομικευμένο spatial audio που προσαρμόζεται στα αυτιά του χρήστη μέσω του iOS 16.
Στη βάση της στήλης των ακουστικών, πλέον προστίθενται επιφάνειες αφής για εύκολο χειρισμό με κινήσεις του δακτύλου, όπως για παράδειγμα τη ρύθμιση της έντασης με μια κίνηση επάνω ή κάτω. Τα ακουστικά θα έρχονται με τέσσερα ζευγάρια ear tips, έναντι τριών, καθώς πλέον θα συμπεριλαμβάνεται ένα ζευγάρι μεγέθους XS. Η μπαταρία έχει λάβει βελτιώσεις της τάξεως του 33% για τα ακουστικά, που πλέον αντέχουν έως και 6 ώρες χρήσης. Συνδυαστικά με τη θήκη, …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Don't Miss