Η δυνατότητα δημοσίευσης video podcast στο Spotify, διαθέσιμη για όλους παγκοσμίως

Το Spotify επεκτείνει τις δυνατότητές του για video podcasting σε δημιουργούς σε περισσότερες από 180 αγορές παγκοσμίως.

Αυτό σημαίνει ότι η λειτουργία είναι πλέον διαθέσιμη σε όλες σχεδόν τις αγορές στις οποίες διατίθεται η υπηρεσία Anchor η οποία ανήκει στο Spotify και μέσω της οποίας είναι δυνατή η δημιουργία podcast.. Η λειτουργία, που δοκιμάστηκε ευρέως πέρσι για πρώτη φορά, ξεκίνησε επίσημα τον Απρίλιο σε λίγες και βασικές αγορές, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, προτού επεκταθεί σε 6 ακόμη χώρες αυτό το καλοκαίρι, συμπεριλαμβανομένων τμημάτων της Ευρώπης.
Η κίνηση αυτή φέρνει το Spotify σε εντονότερο ανταγωνισμό με το YouTube, όπου τα video podcasts συναντάνε ολοένα και μεγαλύτερη επιτυχία.
Πέρυσι, το YouTube προσέλαβε τον Kai Chuk με σημαντική εμπειρία στα podcasts, για να ηγηθεί των προσπαθειών του στον χώρο και λέγεται ότι προσφέρει μετρητά σε δημοφιλείς podcasters για να δημοσιεύσουν τις εκπομπές τους στην υπηρεσία όπως ανέφερε το Bloomberg. Αυτόν τον Αύγουστο, το YouTube έκανε άλλο ένα μεγάλο βήμα σε αυτόν τον χώρο με την έναρξη μιας ειδικής ιστοσελίδας podcasts στις ΗΠΑ.
Μέχρι στιγμής, η υιοθέτηση των video podcasts στο Spotify έχει συμπεριλάβει τόσο τα Spotify Originals όσο και άλλες, ανεξάρτητες εκπομπές, όπως το “Call Her Daddy”, το οποίο έγινε αποκλειστικότητα του Spotify τον Ιούλιο του 2021, καθώς και το “Diary of a CEO” και το “Always Sunny Podcast”, μεταξύ άλλων.
Το Spotify δεν επιβεβαιώνει για την ώρα αν τα video podcasts του κατάφεραν να αυξήσουν τον χρόνο που οι χρήστες παρακολουθούσαν απευθείας τις εκπομπές στο smartphone ή στον φορητό υπολογιστή τους. Ωστόσο, η εταιρεία σημείωσε ότι οι δημιουργοί δεν χρειάζεται απαραίτητα να στραφούν εξ ολοκλήρου σε βίντεο για να αξιοποιήσουν τη ν …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss