Η EA Sports με το FIFA 23 προέβλεψε ότι νικήτρια του Μουντιάλ θα ήταν η Αργεντινή

Η EA Sports για 4η συνεχόμενη φορά προέβλεψε σωστά την ομάδα που θα κατακτούσε το Μουντιάλ.

Η EA Sports «έτρεξε» μία προσομοίωση του Παγκόσμιου Κυπέλλου στο FIFA 23 στις αρχές Νοεμβρίου με την νικήτρια ομάδα της διοργάνωσης να είναι η Αργεντινή και τον Λιονέλ Μέσι να κατακτά τα έπαθλα Χρυσό Παπούτσι και Χρυσή Μπάλα.
Όπως είναι φανερό, μετά το αποτέλεσμα της Κυριακής που μας πέρασε, η EA Sports κατάφερε να προβλέψει την ομάδα που θα κατακτούσε το Παγκόσμιο Κύπελλο και την μία από τις δύο διακρίσεις του φυσικού αρχηγού της Λιονέλ Μέσι. Ο τελευταίος όπως ήταν φυσικό -μετά και την απόδοση του στον τελικό- πήρε δικαίως τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη της διοργάνωσης και επομένως βραβεύτηκε με τη Χρυσή Μπάλα (είναι η δεύτερη φορά που κατακτά τη Χρυσή Μπάλα).
Ο πρώτος σκόρερ του τουρνουά και συμπαίκτης του, Κίλιαν Μπαπέ, βραβεύτηκε με το Χρυσό Παπούτσι. Αυτή ήταν μία από τις αστοχίες στις προβλέψεις της EA Sports μέσα από την προσομοίωση του FIFA 23 που σηματοδοτεί τον τερματισμό της 30χρονης συνεργασίας της με την FIFA. Μία ακόμα αστοχία της προσομοίωσης της EA Sports ήταν η πρόβλεψη ότι η Αργεντινή θα συναντούσε στον τελικό την Βραζιλία, αν και είχε την Γαλλία τρίτη.
Η EA Sports έχει προβλέψει σωστά την κατάκτηση του κυπέλλου από την Ισπανία το 2010 (με το 2010 FIFA World Cup South Africa), από τη Γερμανία το 2014 (με το 2014 FIFA World Cup Brazil) και από τη Γαλλία το 2018 (με το FIFA 18).
Η Electronic Arts και η FIFA όπως αναφέραμε θα τερματίσουν την 30 …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss