Η ενημέρωση Οκτωβρίου του Google θα μπορούσε να είναι η τελευταία για τα Pixel 4 και Pixel 4 XL

Τον περασμένο μήνα, προέκυψε ότι η Google είχε αφήσει τα Pixel 4 και Pixel 4 XL από την Τριμηνιαία Έκδοση πλατφόρμας Android 13 (QPR1). Έχοντας μπει στην έκδοση beta τον περασμένο μήνα, το QPR1 θα φτάσει σε σταθερή κατάσταση αργότερα φέτος, αν και δεν είναι ακόμη σαφές πότε.

Ενώ η Google δοκιμάζει νέες δυνατότητες στο QPR1 Beta 1, έχει αρχίσει να κυκλοφορεί την ενημέρωση Οκτωβρίου για τα smartphone Pixel, η οποία περιλαμβάνει νέες ενημερώσεις ενημερώσεων κώδικα ασφαλείας.
Επίσης, υπάρχει μια σειρά από διορθώσεις σφαλμάτων. Σύμφωνα με το έγγραφο υποστήριξης της Google, η ενημέρωση του Οκτωβρίου εστιάζει στην αντιμετώπιση προβλημάτων ήχου, συνδεσιμότητας, διεπαφής χρήστη και Wi-Fi. Από όσο μπορούμε να πούμε, όλα εκτός από την πρώτη διόρθωση σφαλμάτων ισχύουν για τα κατάλληλα smartphone Pixel, με τη σειρά Pixel 6 να εξαιρείται εδώ. Το πλήρες αρχείο αλλαγής έχει ως εξής:
Ήχος
Διορθώνει το πρόβλημα που προκαλεί περιστασιακά ηχητικό βουητό ή θόρυβο κατά τη διάρκεια κλήσεων κατά τη χρήση ενσύρματων ακουστικώνΔιορθώνει το πρόβλημα που εμποδίζει τα χειριστήρια έντασης ήχου της συσκευής στην ειδοποίηση της αναπαραγωγής πολυμέσων να λειτουργούν υπό ορισμένες συνθήκες

Συνδεσιμότητα
Διορθώνει το πρόβλημα που προκαλεί σφάλμα εκκίνησης κατά τη σύνδεση σε VPN υπό ορισμένες συνθήκες
Διεπαφή χρήστη
Διορθώνει το πρόβλημα που προκαλεί προβλήματα συμβατότητας με ορισμένα γραφικά στοιχεία εφαρμογών στο Android 13Διορθώνει το πρόβλημα που προκαλεί το πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων να εμφανίζε …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss