Η επόμενη ταινία του Woody Allen θα είναι και η τελευταία του – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Ο Woody Allen είναι με διαφορά ένας από τους πιο πολυάσχολους σκηνοθέτες του Χόλιγουντ αυτή τη στιγμή με μια ταινία κάθε χρόνο και μετά τα σκάνδαλα, τις κατηγορίες αλλά και τις προτροπές ηθοποιών να μην ξαναδουλέψουν μαζί του, κάποιος θα περίμενε να μην επανέλθει.

Ωστόσο είχε την ταινία Rifkin’s Festival και πλέον ετοιμάζει την «ίσως τελευταία» ταινία του, καθώς εκτός της υπόθεσης που βρίσκεται στην δημοσιότητα αποκάλυψε στον Alec Baldwin ότι πλέον δεν νοιώθει το ίδιο συναίσθημα φτιάχνοντας ταινίες.
O 86χρονος Αμερικανός σκηνοθέτης αποκάλυψε ότι η νέα ταινία που ετοιμάζεται και θα γυριστεί στο Παρίσι είναι πιθανό να είναι και η τελευταία του. Μιλώντας στον Alec Baldwin σε Instagram live ανέφερε: «Πιθανόν θα κάνω τουλάχιστον μία ακόμα ταινία. Πολύς από τον ενθουσιασμό έχει παρέλθει. Όταν έκανα μια ταινία, αυτή πήγαινε στις αίθουσες όλης της χώρας. Τώρα κάνεις μια ταινία και παίζεται για κάνα δυο εβδομάδες. Ίσως 4 ή 6 εβδομάδες και μετά πηγαίνει κατευθείαν στο streaming. Δεν είναι το ίδιο. Και δεν το απολαμβάνω το ίδιο».
Επίσης δήλωσε τα εξής: «Δεν διασκεδάζω το ίδιο φτιάχνοντας μιας ταινία που βγαίνει στις αίθουσες. Ήταν ωραίο συναίσθημα να ξέρεις ότι 500 άνθρωποι την βλέπουν συγχρόνως. Δεν ξέρω πώς νιώθω με το να φτιάχνω ταινίες. Θα κάνω άλλη μία και θα δω πώς νιώθω».

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss