Η Facebook φέρνει μέσω Teleperformance 700 θέσεις εργασίας στην Ελλάδα

Το να αποκτήσει η Facebook γραφεία στην Ελλάδα και να ανακόψει το brain drain της χώρας φαντάζει μακρινό όνειρο όμως σύμφωνα με πληροφορίες του NEWS24/7, για λογαριασμό του αμερικανικού κολοσσού των social media δημιουργείται από την εταιρεία Teleperformance ένα από τα μεγαλύτερα “εργοστάσια” που θα εξυπηρετούν τις τοπικές σελίδες σε ένα μεγάλο μέρος του πλανήτη.

Ήδη από τον προηγούμενο μήνα σε διεθνείς ιστότοπους εύρεσης εργασίας είχε αναρτηθεί αγγελία η οποία ενημέρωνε όσους έχουν μητρική γλώσσα ή μιλούν άψογα τα γερμανικά, γαλλικά, ιταλικά, ισπανικά, σουηδικά, ουγγρικά, πολωνικά ή ρώσικα για ευκαιρία εργασίας ως “Social Media Content Editor” στην ηλιόλουστη Αθήνα για λογαριασμό του μεγαλύτερου online κοινωνικού δικτύου.

Η Facebook φέρνει μέσω Teleperformance 700 θέσεις εργασίας στην Ελλάδα

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε στην διάθεση μας, οι πρώτες θέσεις εργασίας αφορούν στον έλεγχο των διαφημίσεων που ανεβαίνουν στην σελίδα της Facebook και το κατά πόσο αυτές είναι σύμφωνα με τις προδιαγραφές που έχει θέσει η εταιρεία, δηλαδή να μην “περνάει”, μεταξύ των άλλων, απαγορευμένο, ακατάλληλο ή παραπλανητικό διαφημιστικό περιεχόμενο. Πέρα από τον έλεγχο του περιεχομένου οι νέοι εργαζόμενοι θα πρέπει να ενημερώνουν τους διαφημιζόμενους που “κόπηκε” το περιεχόμενο τους για την αιτία και να τους κατευθύνουν στις περιπτώσεις που μπορεί να υπάρξει βελτίωση του περιεχομένου.

Ήδη έχουν φθάσει και εκπαιδεύονται στα κτίρια της Teleperformance στην Αθήνα ομάδες οι οποίες θα ξεκινήσουν τις επόμενες εβδομάδες να εργάζονται για λογαριασμό της Facebook. Σύμφωνα με πληροφορίες σε βάθος χρόνου οι θέσεις που θα δημιουργηθούν θα φθάσουν και τις 700. Το NEWS24/7 επικοινώνησε με εκπρόσωπο της Teleperformance ο οποίος αρνήθηκε να σχολιάσει την πληροφορία καθώς ανέφερε ότι πάγια πολιτική της εταιρείας είναι να μην παρέχει στοιχεία για τις συνεργασίες της.

Ποια είναι η Teleperformance

H Teleperformance Greece είναι μακράν η πλέον μεγάλη πολυεθνική – από άποψη εργαζομένων – και πολύγλωσση εταιρεία της χώρας. Απασχολεί περισσότερους από 7.000 εργαζομένους (σ.σ. ναι, τα μηδενικά είναι σωστά) από 91 εθνότητες οι οποίοι απαντούν σε 36 διαφορετικές γλώσσες και διαλέκτους. Παρέχει για λογαριασμό τρίτων πελατών της τεχνική υποστήριξη, εξυπηρέτηση πελατών, τηλεφωνική προώθηση πακέτων αλλά και χειρισμό ληξιπρόθεσμων οφειλών. Ανάμεσα στις “εργολαβίες” που έχει αναλάβει είναι η τεχνική υποστήριξη για τα προϊόντα της Apple για ένα μεγάλο μέρος του πλανήτη, ενώ άλλοι μεγάλοι πελάτες της είναι η Mastercard, η Sony, η Kaspersky, η Dell κ.α.. To 2017 είχε βραβευθεί ως Best Working Place στην Ελλάδα αλλά και ως Best Multi Lingual Contact Center στην Ευρώπη.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss