«Η Γη της Ελιάς» – Στέλα Φυρογένη: ««Η Χάιδω είναι ένα τέρας για το οποίο έχω κατανόηση»

Η Στέλα Φυρογένη, η πρωταγωνίστρια της νέας επιτυχημένης δραματικής σειρά του Mega «Η Γης της Ελιάς, μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, για το σήριαλ του Mega που έχει κερδίσει τις καρδιές του τηλεοπτικού κοινού.

«Μετά από τριάντα χρόνια δουλειά στο θέατρο, τώρα ήταν η κατάλληλη ώρα για να κάνω τηλεόραση»

Αρχικά, η ταλαντούχα ηθοποιός είπε: «Η δουλειά μου με εκπλήσσει ακόμα. Δεν είναι δουλειά μου να εμφανίζομαι σε εκπομπές. Με κάλυπτε το θέατρο, για αυτό δεν είχα κάνει τώρα τηλεόραση. Μετά από τριάντα χρόνια δουλειά στο θέατρο, τώρα ήταν η κατάλληλη ώρα για να κάνω τηλεόραση. Η τηλεόραση είναι ένα ωραίο καταφύγιο για τον κόσμο».

«Στις δύσκολες στιγμές του ρόλου θυμάμαι δικές μου πικρές στιγμές και είμαι κοντά στον χαρακτήρα του ρόλου για να μπορέσω να παίξω»

Στη συνέχεια, αναφορικά με τη σειρά του Mega, η ηθοποιός δήλωσε: «Η Χάιδω είναι ένα τέρας, ένα τέρας για το οποίο έχω κατανόηση. Ο ρόλος έχει σωματικές απαιτήσεις, όλοι έχουμε θλιβερές στιγμές που μπορούμε να ανασύρουμε από τις προσωπικές στιγμές».

Και πρόσθεσε: «Στις δύσκολες στιγμές του ρόλου θυμάμαι δικές μου πικρές στιγμές και είμαι κοντά στον χαρακτήρα του ρόλου για να μπορέσω να παίξω».

«Το ένστικτο της Χάιδως για τον δολοφόνο της κόρης και του άνδρα της θα δικαιωθεί»

Αμέσως μετά, η Στέλα Φυρογένη ανέφερε χαρακτηριστικά: «Με διχάζει η Χάιδω και εγώ σαν άνθρωπος δεν μπορώ να καταλάβω την αυτοδικία του ρόλου. Μπορώ να καταλάβω την εμμονή της και το ένστικτο της».

Και συμπλήρωσε, δίνοντας ένα spoiler για τη συνέχεια της σειράς: «Το ένστικτο της για τον δολοφόνο της κόρης και του άνδρα της θα δικαιωθεί».

Δείτε παρακάτω:

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss