Η Ιωάννα Παππά μιλά για τον ορυμαγδό καταγγελιών στο θέατρο

Η Ιωάννα Παππά, με αφορμή την την παράσταση «Βάκχες» όπου και πρωταγωνιστεί αυτό το καλοκαίρι, προχώρησε σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, Μεταξύ άλλων, η δημοφιλής ηθοποιός Ιωάννα Παππά, μίλησε «έξω από τα δόντια» για τον ορυμαγδό καταγγελιών στον χώρο του θεάματος.

Δείτε όσα είπε η ηθοποιός για το «τσουνάμι» καταγγελιών στον καλλιτεχνικό χώρο:

Η ηθοποιός, ερωτώμενη για τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάλειμμα και αφορούν τις καταγγελίες και τις αποκαλύψεις στον χώρο του θεάτρου, είπε: «Το κοινό σοκαρίστηκε, γιατί επρόκειτο για πολύ αγαπημένα πρόσωπα και σε κάποιες περιπτώσεις αρκετά ταλαντούχους ανθρώπους με καλλιτεχνικό έργο, σπουδαίες ερμηνείες και σκηνοθεσίες».

«Το κοινό σοκαρίστηκε, γιατί επρόκειτο για πολύ αγαπημένα πρόσωπα»

«Από εκεί και πέρα, η ανθρώπινη αδυναμία και το πως κάποιος τελικά μπορεί να μην αντιλαμβάνεται ότι εγκληματεί εις βάρος άλλων ανθρώπων είναι ένα άλλο σκέλος», συμπλήρωσε η ίδια.

«Δεν πρέπει να μένουμε αμέτοχοι»

Και συνέχισε λέγοντας: «Όταν αντιλαμβανόμαστε ότι συμβαίνει μια κακοποιητική καταχρηστική συμπεριφορά, δεν πρέπει να μένουμε αμέτοχοι, γιατί είναι σαν να συναινούμε σε αυτό που συμβαίνει με τη σιωπή μας. Επειδή έχω γίνει πρόσφατα μητέρα, σκεφτόμουν έντονα τώρα τελευταία την υπόθεση Γιακουμάκη, που κάποιοι γνώριζαν αλλά δεν μίλησαν».

«Ο σεβασμός και η εκτίμηση στον συνάνθρωπο μας είναι πολιτισμός και στη διαφορετικότητα και σε όλα»

Στη συνέχεια, η Ιωάννα Παππά τόνισε: «Πρέπει να δημιουργηθεί από την πολιτεία ένα πλαίσιο, όπου ο κόσμος να μη φοβάται να καταγγείλει κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε μια πολύ μεγάλη τραγωδία, πάντα με μέτρο. Ο σεβασμός και η εκτίμηση στον συνάνθρωπο μας είναι πολιτισμός και στη διαφορετικότητα και σε όλα».

Η συνέντευξη δόθηκε στη Real life και την δημοσιογράφο Κορύνα Μανταγάρη.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss