Η κορυφαία ερμηνεία του Kevin Bacon είναι για την ταινία The Woodsman όσα χρόνια κι αν περάσουν

Βαθμολόγησε το άρθρο

Χωρίς αμφιβολία ο Kevin Bacon είναι ένας από τους πολυτάλαντους ηθοποιούς του Χόλιγουντ, υποδυόμενος μια γκάμα ρόλων είτε αυτός έχει να κάνει με έναν απλό άνθρωπο, είτε με serial killer. Το Woodsman, όμως παρόλο που δεν είναι από τις πιο δημοφιλείς του ταινίες είναι σίγουρα η ερμηνεία που ανέδειξε όλο του το ταλέντο και (κατά την ταπεινή μας άποψη) ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες του, με μικρή ή μεγάλη διαφορά.

Στην ταινία αυτή, ο Kevin Bacon υποδύεται ένα που αποφυλακίζεται μετά από 12 χρόνια και προσπαθεί να επανενταχθεί στην κοινωνία. Η ταινία εστιάζει σε όλη την διάρκεια της στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, οι οποίες είναι πολλές, καθώς οι προσωπικοί του δαίμονες συνεχίζουν να τον κυνηγούν.
Κάτι τέτοιοι ρόλοι, είναι πολύ εύκολο να ξεφύγουν σε ευκολίες και λάθος προσέγγιση κάνοντας τον χαρακτήρα να φανεί γραφικός. Η σκηνοθετική καθοδήγηση όμως της Nicole Κassell είναι υποδειγματική και βοηθάει στο να αναδειχθεί ο χαρακτήρας του Bacon. Από κει και πέρα, όλα είναι εύκολα.
H ταινία, χωρίς να υποβαθμίζει την πλοκή της και να αδιαφορεί για τους υπόλοιπους χαρακτήρες καταφέρνει να γίνει ένα one man show του πρωταγωνιστή της. Είναι σπουδαίο αυτό, χωρίς να γίνεται εγωκεντρική και κουραστική. Τόσο απλή ερμηνεία, αλλά και τόσο δύσκολη συνάμα.
Η φυσιογνωμία του ηθοποιού ανέκαθεν ήταν πειστικότατη στο να υποδύεται χαρακτήρες που δεν σου είναι και πολύ συμπαθής. Εδώ, σε μια δύσκολη και βαριά ταινία, υποδύεται έναν άνθρωπο που θα έπρεπε να είναι μισητός αλλά καταφέρνει να κάνει το αντί …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss