Η μεγάλη επιστροφή στην ταινία Captain America: New World Order – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

H σειρά Falcon And Winter Soldier έχει ολοκληρωθεί εδώ και πάνω από ένα χρόνο, με την ζωή να συνεχίζεται. Και φυσικά δεν αποτελεί μεγάλη έκπληξη για τους fans το ότι έχει ανακοινωθεί πως θα γίνει νέα ταινία Captain America 4, χωρίς την παρουσία του Chris Evans.

Τα νέα που μάθαμε είναι πως η ταινία θα λέγεται Captain America: New World Order, όπως έγινε γνωστό στο Comic Con. O Anthony Mackie επέκτεινε την συνεργασία του με τις Marvel/Disney οπότε θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ ο Malcolm Spellman showrunner του Falcon And The Winter Soldier θα γράψει το σενάριο μαζί με τον Dalan Musson, σεναριογράφο της σειράς.
Ο Tim Blake Nelson θα επιστρέψει στο MCU μετά την εμφάνιση του στο “The Incredible Hulk” του 2008 ως “The Leader”, ενώ θα δούμε επίσης τους Carl Lumbly ως Isaiah Bradley και ο Danny Ramirez ως τον νέο Falcon. Η ταινία θα βγει τον Μάϊο του 2024.
Έχει γίνει γνωστός και ο σκηνοθέτης, καθώς πίσω από τις κάμερες για την ταινία Captain America 4 θα είναι ο Julius Onah που έκανε την ταινία του 2018, The Cloverfield Paradox.

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss