Η NASA ανακοίνωσε την 16μελή επιτροπή που θα διερευνήσει τα UFOs

Τον περασμένο Ιούνιο, η Εθνική Διοίκηση Αεροναυτικής και Διαστήματος των Ηνωμένων Πολιτειών (NASA) ανακοίνωσε τη σύσταση μίας επιτροπής για να μελετήσει τις παρατηρήσεις αγνώστων εναέριων φαινομένων ή UAPs που αποτελεί τον ενημερωμένο όρο για τα UFOs, ενώ παράλληλα εξέφρασε την άποψη ότι δεν πιστεύει ότι είναι «εξωγήινης προέλευσης».

Πρόσφατα, η διαστημική υπηρεσία αποκάλυψε την 16μελή επιτροπή που θα επικεντρωθεί σε «μη ταξινομημένες θεάσεις και άλλα δεδομένα που έχουν συλλέξει πολιτικοί (μη στρατιωτικοί) κυβερνητικοί και εμπορικοί φορείς».
Ο πρόεδρος της επιτροπής είναι ο David Spergel, πρώην επικεφαλής αστροφυσικής στο Πανεπιστήμιο Prince. Άλλα μέλη της επιτροπής είναι η Anamaria Berea, μία ερευνήτρια στο Ινστιτούτο SETI (Search for Intelligence Life) στο Mountainview της Καλιφόρνια, ο συνταξιούχος αστροναύτης και δοκιμαστικός πιλότος της NASA, Scott Kelly καθώς και άλλοι επιστήμονες και ερευνητές από διάφορους επιστημονικούς κλάδους, από ωκεανογράφους μέχρι αστροφυσικούς και με δημοσιογράφους που ασχολούνται με επιστημονικά θέματα.
Η επιτροπή λειτουργεί ανεξάρτητα από εκείνη την ομάδα του Πενταγώνου που διερευνά θεάσεις UAPs που αναφέρθηκαν από στρατιωτικούς πιλότους και ερευνήθηκαν από αξιωματούχους του τομέα της άμυνας και των πληροφοριών των Ηνωμένων Πολιτειών. Αυτό σημαίνει ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει θέσει σε λειτουργία δύο διαφορετικά όργανα για τη διερεύνηση των άγνωστων εναέριων φαινομένων, όταν για δεκαετίες κρατούσε τέτοιου είδους εργασίες κεκλεισμένων των θυρών.
Από την επιτροπή πάντως απουσιάζουν ειδικοί στον τομέα των ειδικών εφέ, όπως είναι για παράδειγμα το Corridor Crew, που εξειδικεύονται στο να εντοπίζουν «πειραγμένα» βίντεο. Σε ένα πρόσφατο βίντεο, η ομάδα κατάφερε να ξεσκεπάσει διάφορα απατη …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss