Η νέα λειτουργία “Live Q&A” του YouTube διευκολύνει τη διαχείριση ερωταπαντήσεων κατά τη διάρκεια ενός livestream

Το YouTube εγκαινιάζει μια νέα λειτουργία με την ονομασία “Live Q&A” η οποία έχει σχεδιαστεί για να διευκολύνει τους δημιουργούς να αλληλεπιδρούν με τους θεατές κατά τη διάρκεια μιας ζωντανής μετάδοσης.

Όταν οι δημιουργοί ξεκινούν ένα Q&A, η προτροπή θα εμφανίζεται ως καρφιτσωμένο μήνυμα στη συνομιλία. Οι θεατές μπορούν στη συνέχεια να υποβάλλουν τις ερωτήσεις τους και οι δημιουργοί μπορούν να επιλέξουν μία από αυτές και να την καρφιτσώσουν έτσι ώστε οι θεατές να γνωρίζουν σε τι απαντά ο υπεύθυνος της μετάδοσης.
Στο παρελθόν, οι δημιουργοί έπρεπε να βλέπουν ένα μικρό χαμό από ερωτήσεις που κατέκλυζαν την περιοχή των σχολίων μιας ζωντανής μετάδοσης, κάτι καθόλου πρακτικό. Η νέα λειτουργία θα φέρνει τις ερωτήσεις στην επιφάνεια με οργανωμένο τρόπο που θα είναι πιο εύκολο για τους δημιουργούς να διαχειριστούν. Όταν θα τελειώνει η διαδικασία των ερωταπαντήσεων, ο δημιουργός θα μπορεί να ενεργοποιεί ξανά το live chat.
«Το Live Q&A σας επιτρέπει να δημιουργείτε και να διαχειρίζεστε συνεδρίες ερωταπαντήσεων σε ένα live chat κατά τη διάρκεια μιας μετάδοσης ή μιας πρεμιέρας, απευθείας από το Live Control Room (LCR)», ανέφερε το YouTube σε μια ανάρτηση στο επίσημο blog. «Με το Live Q&A μπορείτε πιο εύκολα να δημιουργήσετε μια κοινότητα, απαντώντας σε μια σειρά από θεματικές ερωτήσεις που αναρτούν οι θεατές σας. Αυτή η επιλογή θα εμφανίζεται μαζί με τις ζωντανές ψηφοφορίες, έναν άλλο σπουδαίο τρόπο για να αλληλεπιδράσετε με όσους παρακολουθούν τη μετάδοσή σας».
Το YouTube ανα …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss