Η νέα ματιά στην εντυπωσιακή ταινία Oppenheimer του Christopher Nolan – Cineramen

είναι με διαφορά ένας από τους κορυφαίους σκηνοθέτες της εποχής μας και κάθε του ταινία αναμένεται με ξεχωριστό ενδιαφέρον, καθώς δείχνει να έχει κάτι εντυπωσιακό.

Όπως έχουμε αναφέρει η επόμενη ταινία του σκηνοθέτη εκτός από την ιδιαίτερη θεματολογία της, πλέον επίσημα είναι και η πρώτη που θα κάνει χωρίς το στούντιο της Warner Bros, αλλά αυτή τη φορά για τα Universal Studios. Η ταινία ονομάζεται Oppenheimer και θα βγει στις 24 Αυγούστου στην χώρα μας και υπάρχουν νέες εικόνες που θα δείτε παρακάτω.

Christopher Nolan’s #Oppenheimer is one of the most anticipated movies of next year – and headlines our new issue! Be sure to pick it up on newsstands this Thursday (we are unfortunately sold out online!) pic.twitter.com/4mrXMM7Gxr
— Total Film (@totalfilm) December 12, 2022

Μετά το Dunkirk, ο Nolan επιστρέφει με διαφορετικό τρόπο στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, καθώς η νέα ταινία εστιάζει στον Robert Oppenheimer και την ανάπτυξη της ατομικής βόμβας, που ήταν καθοριστική στη λήξη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.
Μάλιστα πρωταγωνιστής είναι ο Cillian Murphy στην πέμπτη συνεργασία τους μετά τα Batman Begins, The Dark Knight, Inception και Dunkirk και η Emily Blunt στον ρόλο της γυναίκας του, ενώ ο Robert Downey Jr. θα ενσαρκώσει τον Lewis Strauss και ο Matt Damon τον Lt. Gen. Leslie Groves. Παράλληλα ανακοινώθηκε και ο Casey Affleck, εμπλουτίζοντας το τρομερό cast.
Πριν λίγο καιρό, ο Gary Oldman αποκάλυψε πως έχει μια σκηνή στην νέα ταινία του Nolan λέγοντας πως θα δουλέψει για μια μέρα, έχοντας μισή σελίδα σεναρίου, κάνοντας τα γυρίσμ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss